Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ma do mnie pretensje oto, że ja źle wychowałam dzieci

Polecane posty

Gość gość

Syn okazał się gejem, mój mąż do tej pory nie utrzymuje z nim kontaktów, powiedział, że nie chce mieć nic wspólnego z pedałem i nie chce nawet wiedzieć o tym, że ma jakiegoś pseudo syna. Córka w wieku 19 lat urodziła bliźniaki, mój mąż nie odzywał się do niej ale przełknął to i powoli zaczyna akceptować wszystko. Chłopcy mają już 9 miesięcy. Ale najgorsze jest to wszystko co mi powiedział, to ty wychowałaś syna na pedała, to ty doprowadziłaś do tego, że nasza córka jest w ciąży, w dodatku teściowa powiedziała mi to samo.

Gość gość
Mąż codziennie pracował od 6-22, do tej pory tak pracuję. Rzekomo by zapewnić byt rodzinie. Syn się już wyprowadził z domu, córka zamierza się wyprowadzić w najbliższym czasie razem z dziećmi. Mąż jeszcze mi dogadał, bym nie wychowała przypadkiem swoich wnuków na kolejnych pedziów.

Gość gość
nie wie, co Ci odpisać. To smutne co napisałaś- podłego masz męża i tyle.

Gość gość
Jak w normalnej rodzinie ktoś może urodzić się gejem?

Gość gość
Wiem, ale muszę być przy mężu. I tak się z nim nie widuje bo cały dzień go nie ma w domu a sama nie pracuję. Poświęciłam się wyłącznie rodzinie.

Gość gość nocny
w normalnej rodzinie rodzą się min. dzieci z zespołem Downa i też można to zrozumieć albo, i nie można tego zrozumieć. to wszystko zależy od pojemności właściciela mózgu.