Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnsa

Pomocy Allegro !

Polecane posty

Gość onnsa

Chce kupić telefon na allegro . Waham się bo pisze , że wysyła : List polecony priorytetowy 25 zł . Jak telefon się zmieści w liście ? :D Napisz mi ktoś czy powinnam zaufać , dostane numer paczki ? wysyłam najpierw pieniądze potem on wysyła ?

Gość gość
listy mają różne gabaryty głupku

Gość gość
Aaaaa może masz tam w formie płatności "za pobraniem" .....to wtedy płacisz dopiero przy odbiorze przesyłki.

Gość gość
co to są gabaryty / ? :D

Gość gość
List ma pewne dopuszczalne gabaryty i telefon napewno się tam zmieści. Sam też tak kupowałem. 25 zł, bo pewnie ubezpieczenie jest jeszcze wliczone http://adlu.pl/2Zt

Gość gośćula
normalnie się zmiesci ,wysle w kopercie babelkowej ,najpewniej jako przesyłka ubezpieczona czy "uwaga szkło" stąd taka cena wysyłki. Ty wpłacasz kase za tel plus koszt wysyłki ,on wysyła. Sprawdz ile i jakie ma komentarze ,jak ma wiecej niż 5% negatywów to odpusć lub zamów przesyłke pobraniową czyli taką kiedy płacisz przy odbiorze

Gość gość
niestety nie ma za pobraniem .. :/

Gość gośćula
dostaniesz nr nadania od sprzedawcy i możesz na necie sprawdzić co się dzieje z listem ,on dostanie smsa od poczty gdy ty przesyłke odbierzesz ( albo maila - nowa usługa pp )

Gość gość
negatywne ma tylko 2 ma wszystko prawie na 5 . Nie oszuka ? A jakby oszukał to allegro oddało by mi pieniądze jak ? z kąd by wiedziało , że je wysłałam ? ...

Gość gośćula
oj to napisz wiadomosć do sprzedającego z zap o wysyłkę za pobraniem , oczywiście jesli masz tam konto i minimum 10 pozytywów , bo inaczej raczej sie nie zgodzi bo kupujący też robią jaja.

Gość gość
Pytałam się czy jest możliwa wysyłka za pobraniem ale nie odpisuje ... :/

Gość gośćula
skąd koleżanko ,nie z kąd ,a no stąd że jak wybierasz opcje dostawy to wybierasz tam np płace z mbankiem/ z milenium bankiem/alior bankiem czy gdzie tam masz konto i twój bank przelewa na konto allegro tego gościa . Zresztą wbijaj na allegro i studiuj regulamin bo zadajesz dziwne pytania jakbyś nigdy nic z allegro wspólnego nie miała.

Gość gość
dzięki za pomoc ;*