Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety sa tak zdesperowane

Polecane posty

Gość gość

mam kolezanke mieszka od 3 miesiecy z facetem on chodzi na rozne spotkania z kolezankami, zdradza ja, traktuje jak smietnik a ona mowi: musze szybko zajsc w ciaze a ma 39 lat bo to ostatni dzwonek, ja mowie ale z takim facetem?a ona: a iwesz jak bedzie mial dziecko to nie tal latwo odejdzie...rece opadaja, zatkalo mnie i nic nie powiedzialam a znam ja prawie od urodzenia

Gość gość
Mysle, ze to charakterystyczne w naszym kraju, gdzie malo jest mozliwosci poczucia sie wartosciowa, zintegrowana osoba. Kobiete ocenia sie glownie przez pryzmat malzenstwa, czy ma meza i dzieci. Dzieci mozna urodzic tylko do pewnego wieku, wiec jest ograniczenie czasowe. I tak biedne kobiety czuja presje czasu,,,

Gość gość
tak ale oni zanim zamieszkali znali sie ponad 1,5 roku i on spotykal sie z nia a potem ulatnial na tygodnie i tak w kolko, pewnie nikogo nie poznal wiec z nia zamieszkal, pomijajac to ze on sie zachowywal jak gowniarz, kolezanka mysli ze pewnie byle jaki aby byl ktos kto jej zrobi dziecko, ja bylam przerazona ale coz, zycie

Gość gość
Odpowiedzialam Ci, to brak poczucia wlasnej wartosci i chec dopasowania sie do wzorca wlasciwej kobiety. Taki jest wybor Twojej kolezanki.