Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melennaa

Jakie ludzkie typy was najbardziej irytuja

Polecane posty

Gość Melennaa

Bo mnie ludzie niesympatyczni i ograniczeni. Tacy, którzy zawsze wiedzą lepiej i są niezyczliwi

Gość gość1234432
a ja nie lubię ludzi którzy zawsze mają coś do powiedzenia, na każdy temat nawet jak nie mają żadnego pojęcia o tym temacie

Gość gość
gaduły, plotkarze, z małą wiedza ogólną

Gość gość
typ niepokorny Stachursky'ego

Gość gość
śmierdzące lenie z postawą roszczeniową wobec życia

Gość gość
Ludzie interesujacy sie zyciem wszystkich dookola wscibscy plotkarze co w swoim domu maja najwiekszy syf ale krytykuja innych

Gość gość
nie lubie zarozumialych, przemądrzalych, tacy ktorzy wszędzie muszą wpieprzyc swoje 3 grosze

Gość gość
ludzi chamskich, takich którzy mają coś nieprzyjemnego do powiedzenia o wszystkim i wszystkich, zawsze i wszędzie.

Gość gość
ludzie FALSZYWO MILI,jak cos potrzebuja,badz widza ,ze moga miec z was korzysci to sa mili,a jak nie to maja was w doopie.. -Wkurzaja mnie manipulatorki ,ktory mysla ze nauczyly sie MANIULOWAC i uwazja sie za inteligentny ,bo nauczyly sie manipulowac... nie szanuja czlowieka z nizszym wyksztalecniem itp,brak szycunku do czlowieka.

Jest wiele ludzkich zachowań które mnie wkurzają. Ale do ostateczności doprowadzają mnie zawsze i niezmiennie dwa typy: - Fałszywe osoby. Udają, że cię lubią tylko po to, żeby wykorzystać, a gdy osiągną co chcą, wbijają ci nóż w plecy i porzucają. Nie rzadko przy okazji psując trwale plotkami, opinię o tobie wśród ogółu. A rozpoznać ich zawczasu jest ekstremalnie trudno. No przynajmniej ja tego nie potrafię i zawsze wtopię się w taką chorą znajomość. - A drugim są tzw. "Mający wiecznie rację". No przynajmniej im się wydaje, że tak jest i robią wszystko żeby utrzymać w swojej głowie tą iluzję. Reagują gwałtownie i nieprzewidywalnie, na wytykanie im błędów, nawet jak dotyczy to bardzo błahych spraw. Są o tyle niegroźni, że łatwo idzie ich rozpoznać. Ale współpraca, rozmowa czy mieszkanie z nimi jest dość irytujące i męczące.