Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebny namiar na egzorcyste.potraktujcie to powaznie.

Polecane posty

Gość gość

Nie bede opisywala sytuacji bo zaraz bedzie,ze to prowokacja

Gość gość
TO nie moja wina,ze zycie pisze czesto niewiarygodne scenariusze

Gość gość
taki problem iść do księdza i poprosić go o pomoc, a on wtedy uzna czy pomoc egzorcysty jest potrzebna?

Gość Traktuje to poważnie
Powiedz księdzu, serio. W dużych miastach są egzorcyści, ale na pewno ksiądz ma namiary do kogo się zgłosić.

Rzeczywiście: słyszałem o egzorcystach licencjonowanych przez Kościół :) (a o Wiedźminach cisza :( :D :D :D ).

Gość Traktuje to poważnie
Misiu, kiedyś jak Cię czytałam, myślałam, że jesteś fajnym mężczyzną, ale obecnie zachowujesz się jak dziecko które koniecznie musi coś komuś udowadniać i blubra bzdury. Ja też czytałam Piekarę. Ale egzorcyści istnieją. Kościelni.

>>>Misiu, kiedyś jak Cię czytałam, myślałam, że jesteś fajnym mężczyzną, ale obecnie zachowujesz się jak dziecko które koniecznie musi coś komuś udowadniać i blubra bzdury. Ja też czytałam Piekarę. Ale egzorcyści istnieją. Kościelni.<<< Piekarę słucham sobie do snu :D. Na YT są doskonale czytane jego audiobooki :). A licencjonowani przez Kościół egzorcyści rzeczywiście istnieją. Pamiętam program, w którym wypowiadali się dość ważni księża i mają podobno wykaz takich kościelnych egzorcystów. Dlatego pozwoliłem sobie nazwać ich licencjonowanymi :). x Na YT masz też w tej chwili dwa tomy Wiedźmina czytane na głosy. Doskonała "słuchanka" :). Jest też cała Trylogia Husycka :).

Gość gość
Zapytaj na forum wielodzietni.org albo poszperaj na nim było tam kilka tematow na temat egzorcystów.

Gość gość
A, w jakim miałby być mieście?

Gość gość
Nie przepadam za audiobookami, Wiedźmina mam w wersji na Kindle i właśnie ponownie kończę

Gość gość
niemoge sie juz doczekac dziekiego gonu o jesu!!! nie wyjde z domu jak wyjdzie

Gość gość
może Psychiatra zamiast egzorcysty ???? często tak bywa

>>>Nie przepadam za audiobookami, Wiedźmina mam w wersji na Kindle i właśnie ponownie kończę<<< Właśnie słucham sobie Pani Jeziora :). Zaczyna się wielka bitwa :).