Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandra29

Zarządca nieruchomościami

Polecane posty

Mam takie pytanie.. ponieważ jestem już po lo i chciałabym pójść do studium.. Wybrałam nieruchomości.. i teraz mam problem nie wiem czy dobrze wybrałam w specjalnościach, może ktoś wie coś więcej . Chciałabym w przyszłości założyć firmę i sprzedawać działki, domy .. i w studium wybrałam zarządzanie nieruchomościami ii teraz te o to pytanie czy z tego kierunku mogę sprzedawać działki i domy czy tylko jestem skazana na zarządzanie spółdzielniami .. Jest też zawód pośrednika ale on nie może założyć własnej działalności a jedynie pracować u kogoś .. Bardzo Proszę o pomoc :)

Gość gość
teraz te zawody z deregulowali, wiec ne musisz miec zadnych studiow:o

Gość piriririri
Od tego roku spokojnie możesz być pośrednikiem i opychać działki.

Gość adammm

Zlecamy prowadzenie księgowości i spraw technicznych wspólnoty u administratora osiedlezielone.eu. Chodzi o Gdańsk ogólnie. Mieliśmy przez wiele lat problem z mieszkańcami, którzy nie regulowali czynszu na czas, a mieliśmy prowadzone różne inwestycje, chociażby związane z ociepleniem nieruchomości. Zarządca uregulował te problemy. Mamy nawet w kilku rzeczach nadwyżki. Prawdopodobnie lekkie obniżenie czynszu wejdzie w grę w niedalekiej przyszłości. Zero niegospodarności powiem szczerze. Bardzo mi się podoba współpraca i polecam każdej wspólnocie, żeby po prostu się zastanowić nad zmianą.

Gość ragorty

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Szczecina, które rozglądają się za odpowiednią firmą zajmującą się audytami energetycznymi polecam skontaktować się z www.zarzadca-pboczar.eu Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.