Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wścibska koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Wróciłam na studia po urlopie i trafiłam na strasznie wścibską dziewczynę. Cały czas wierci mi dziurę w brzuchu na co choruję. Jest to absolutnie moja prywatna sprawa i nie chce o tym mówić. Na samym początku przyznałam, ze jestem po urlopie ale mam sporo notatek i koniec tematu. Słyszała tez moja rozmowę z doktor, która pytała się czy to ja zemdlałam na egzaminie. Masakra, ja nie wiem jak można komuś dziurę w brzuchu wiercić o coś takiego. Jestem z natury bardzo miłą osobą, ale czuję, że w końcu eksploduję. Jednak doradźcie mi jak mam reagować na takiego natręta? Żałuję, że w ogóle się przyznałam, że jestem po urlopie, mogłam powiedzieć, że jestem głupia i zawaliłam rok i tyle. Albo nie wiem, że przybyłam z księżyca. Uhhh :-/

Gość gość
powiedz jej ,że miałaś operację na nogę i nie mogłaś chodzić. zaspokoisz jej ciekawość i prawdy się nie dowie

Gość gość
Powiedż, ze pół d**y ci urwało a potem musieli ci przyszyć dlatego nie mogłaś usiedzieć na wykładach.

Gość gość
Ale po co kłamać? Powiedz, że to prywatna sprawa i nie chcesz i NIE BĘDZIESZ o tym rozmawiać. I kuniec ;)

Gość gość
Jak mnie pytają na co choruję, to odpowiadam: "na chorobę". Najczęściej wtedy przestają drążyć, ale jeśli drążą w stylu "na jaką chorobę?", to odpowiadam: "na swoją".

Gość gość
powiedz że na AIDS to sie od ciebie odczepi :D

Gość gość
"na chorobę" twoja odpowiedź podoba mi się najbardziej :D Już mówiłam, że to moja prywatna sprawa a ona no powiedź bo ja jestem ciekawa! Przykro mi się zrobiło. Ciekawa? A co ja jestem ciekawostką zoologiczną czy co? Nie i już.

Gość gość
20:47 jeszcze lepiej xD