Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 4...czyli jak zrobić dobrze wykluczając pchanie i ciągnięcie

Polecane posty

Gość Smof
keczup sie rozlal??? kiedys sie malenstwom znudzi dobranoc a specjalne dobranoc twardzielom w pomidorach :) jak misiu za wami tesknil

Gość gośćCWLK
el.KA pozdrawiam z rana ja już na nóżkach wypije zieloną herbatke i do pracy gnam miłego dnia

Gość gość doktorre
No gośćCWLK chyba pyda ci stoi po wczorajszych ziołach lubczyku oj tam na biurku jedna będzie tarła nogami jak ją przelecisz życze ci tej pracy co się nie kurzy jedynie drwa lecą

Gość blednygosc
hejka łamacze 🖐️ zostawaiam kawę i śmigam do arbaiu

Gość gośćCWLK
Dla mnie też poproszę:) Dzień dobry:) eLKa😘🌻:)

Gość gośćCWLK
Dla mnie zielona

Dzień dobry :) I smacznego. Ja już zjadłam i zdążyłam zgłodnieć :D Ale mam pyszny cymesik marchewkowy, który zalotnie się do mnie uśmiecha :)

Gość gośćCWLK
Nie pijam zielonej herbaty:( Tylko prymitywny podszyw z IQ78 tego nie wie i nie potrafi sobie nawet wyobrazić innej opcji niż podszywanie się bo z takim IQ ciężko go podejrzewać o wyobraźnię:D

Gość gośćCWLK
eLKa😘 poznasz kiedy Twój CW pisze... ;)

Jaki on mój? :) Co Wy macie z tym posiadaniem? :P A rada dotyczyła dzbanka a nie rodzaju herbaty i była dobra - od 3 dni się sprawdza. A nad IQ czy wyobraźnią gościa podszywacza nie zamierzam się zastanawiać... bo i nie ma nad czym i czasu szkoda.

Gość gośćCWLK
Co powiesz o stwierdzeniu: "mieć kogoś"?

Zależy w jakim kontekście. Na forum erotycznym samo nasuwa się erotyczne skojarzenie posiadania ciała. Seksualne posiadanie przez zjednoczenie. Przy czym utarło się już chyba, że to Mężczyzna jest zdobywcą, tym, który ma. Z kolei mam wrażenie, że w małżeństwie to częściej żona ma męża niż mąż ma żonę :D ale to już inna bajka. Generalnie jednak, w moim odczuciu, by posiadać trzeba dostać :)

Gość gość
Cuś ci kafeteryjne KGB nawala,ale co się dziwić przy takim IQ:D Sherlokiem Holmsem też nigdy nie będziesz,nigdy nie będziesz kimś,jesteś tylko zgniłą,po/ye/baną pomarańczą czyli niczym...,smutne...:(

Gość gośćCWLK
Abstrahując od zasad forum sama świadomość "posiadania kogoś" nawet wirtualnie nie jest czymś przyjemnym? Zgadzam się z Tobą,ale i tak mężczyzna zdobędzie taką kobietę,która mu na to pozwoli:) ot taka przewrotność:) Ta bajka jest bardzo ważna bo to kobieta tworzy "ognisko domowe", a mężczyzny zadaniem jest ochrona i obrona tego ogniska:) więc to żona ma męża (częściej:) ) niż odwrotnie:) Czasami nie wystarczy dostać,czasem trzeba zdobyć:) ale to już było na wstępie:) Lubisz być zdobywana? :)

Aby dostać należy poprosić, zawalczyć, zdobyć właśnie chociażby robiąc słodkie oczy kotka ze Shreka :D To co przychodzi samo i się naprasza, oddaje, nie jest doceniane. Lubiękiedy ;)

Gość kotka poes
:( nigdy nie bylam zdobywana...

Gość gośćCWLK
Ekhe,ekhe.... kłaczek... :D Bliżej mi do Shreka niż do Kotka bo potrafię powalczyć o swoją Fionę:) Jaki powinien być Twój wymarzony facet?:)

Gość gośćCWLK
Koci nie kryguj się tak:D w końcu masz swojego Kocura! a jak on Ciebie zdobył,co?:)

Oj to chyba nie jest odpowiednie miejsce by odpowiadać na takie pytania :D Ale zapewne użyłabym w charakterystyce przymiotnika waleczny :) Kotka, na pewno walczył :)