Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

55 kilo przy wzroscie 168. Za duzo czy zamalo dla 30latki?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Schudlam z 67 kilodo 55kg i nie wiem czy jeszcze isc w dol.Mam wzrostu 168, lat 30.

Gość gość
Ja mam 166 i waze 56-57 kg i mówią ze jestem szczupla,jak wazylam 55 bylam chuda,

Gość gość
to identycznie jak ja :) 30lat, 168cm, waga 53-55kg ;)

Gość gość
myślę, że jest w sam raz nie za dużo nie za mało

Gość gość
Uwazam ze jestemjeszcze za gruba- widze topo udach.Mysle ze jeszczemoglabym tak schudnąc 3-4kg.

Gość Pener z klasą
Przy Twoim wzroście moglabys jeszcze ze 3 kg przybrać, ale tak jak teraz jest oki ;)

Gość prawictwo pospolite 125
schudnij do 52 kg

Gość gość
NIE SCHODZ Z WAGI A ZACZNIJ CWICZYC - WYRZEBIJ UDA! Ja swoja droga mam 22 lata waga 59 kg a wzrost 167. jak wazylam 54 kg to uslyszalam tekst :" jestes taka chuda, ze jakbym chcial zamknac drzwi to bys sie zmiescilam miedzy futryna" Chociaz teraz mysle nad tym zeby zaczac ponownie cwiczyc. nie licza sie kg, liczy sie sylwetka ! :)

Gość gość
Wlasnie wszystko byloby ok gdyby nie uda,które są jeszcze nabite. Chcialabym zejsc jeszcze, chocnie wiem czy mi sie to uda, bo juz naprawdemalo jem...

Gość gość
zacznij biegac, mi sie poprawila sylwetka odkąd biegam

prawictwo pospolite 125 dziś schudnij do 52 kg xxx Każdemu sie inaczej kilogramy rozkładają. Autorko ja tam uważam, że lepiej mieć kilka kilogramów więcej, niż być bardzo chudym, aż ludzie pomyślą, czy to nie anoreksja czy coś. Nie mówię o otyłości, ale te kilka kilogramów więcej ma większa część osób, niż jest tych chudych. A przy tej wadze co masz, to nie wierzę, że na udach masz aż za dużo. Nie żałuj sobie jedzenia bo nie o to chodzi, tylko ćwicz tą partię nóg, bo jak będziesz się głodzić, to schudniesz cała. I bedziesz wyglądać jak chuchro jakieś :P

Gość gość
Tak na oko to w sam raz. Ale dlaczego mieszasz w to wiek? Wiek nie ma nic do rzeczy. Ja mam 167, waze 56 kg, ale jestem szczuplejsz niz kiedys bo cwicze, a miesnie wiecej waza. Wazna jest uksztaltowana sylwetka i miesnie, a nie sama waga.

prawictwo pospolite 125 dziś wazysz za duzo xxx Puknij się w czaszkę. Będziesz dziewczynie gadał ile ma ważyć. Może lubisz anorektyczki :O

ja tylko żartuje . Jasne ze kazdemu inaczej sie kilogramy rozkladają .. Ta pierwsza z youtube wazy z pewnoscia mniej niz ta druga .. Obie mają dobre figury .

Ja tam mam chyba dobrą wagę, może ciut za mało. Ale jakby mi ktoś mówił, że tu mam za mało, a tu troszkę za dużo, to by chyba w łeb dostał. Nie ma ideałów. Większość ludzi o ile nie ma dużej nadwagi, wygląda dobrze. kilka kilogramów więcej to nic złego. I nie wiem w jaki sposób to może komukolwiek przeszkadzać, żeby mówił ci "schudnij"...trzeba mieć coś nie teges w głowie i być bardzo powierzchownym, dostrzegając tylko wygląd.

Gość gość
kurcze wg mnie 55 kg to duzo.

więc tak .. Skąd wymysliłem liczbe 52 kg ? otóz ona wazy 49 kg przy 168 cm wzrostu.. http://www.kindgirls.com/video/emily_bloom2/202/ ale według mnie ona jest raczej zbyt szczupła, gdyby miała 3 kg wiecej byłoby idealnie.. wiec to nie jest liczba przypadkowa.

wlasnie to czasem jest przerażające , ze kobietom sie wydaje ze muszą wyglądać drobno by być atrakcyjne .. Waze 55 kg jestem gruba, waże 50 kg jestem gruba .. Dopiero przy 46 kg czuje sie dobrze .. a ja was przekonuje ze najlepsza waga dla 168 cm wzrostu to nie jest 58 kg ani też 46 kg , . 52 kg jest najlepsza wagą ..

to wartośc uniwersalna , nie stosuje sie do wszystkich , tylko do większości kobiet

Gość gość
podzielam twojezdanie, 52 bedzie idealnie

Gość gość
jeszcze z 2 3 kilo w dół