Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

Moja działalność na FILMWEBIE czyli zaniżam statystyki kiepskim filmom

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

i podwyższam dobrym a niedocenionym . Dzięki WAM obejrzałam 1. srpski film (2 razy) 2. oponę 3. jabłka adama 4. ładunek 200 a dzisiaj planuję obejrzeć SALO czyli 120 dni sodomy i gomory :) uważam, że na kafeterii są światli ludzie, którzy nie boją się takich filmów i ubolewam nad ocenąsrpskiego filmu (4,5!)

Gość gość
to możę od razu ludzka stonoga :D

Gość Pani Czkawika
pragne żeby jakiś starszy pan wyru/chał mi gardło aż się porzygam

dzięki za przypomnienie :) ludzką stonogę i ludzką stonogę 2 też już widziałam :) w 2014 roku miała wyjść ludzka stonoga 3 ale do tej pory cisza :( znacie jeszcze podobne filmy, które gorszą ludzi?

Gość gość
Ja czesto z opiniami na filmwebie sie nie zgadzam.Wiekszosc tam filozofuje i ma poczucie jakby byli najznakomitniejszymi krytykami filmowymi swiatowej slawy. A tak nie jest.

Gość Pani Czkawka
kieł też oglądałam :) chyba 2 albo 3 razy, bo często go dają w tv :D fajny, rodzce byli tacy pomysłowi, a co to jest cipka? cipka to taka lampa, przykład "pokoj pogrązyl sie w ciemnosci gdy cipka zgasła" :D ostatnio na kulturze leciał jakiś dziwny i zboczony film Niebiańskie żony Łąkowych Maryjczyków ale niestety zasnęłam, kojarzy ktoś to?

no i taki srpski film ma niższe noty niż zmierzch albo LOL (kretynska komedyjka z Miley Cyrus) , a za super filmy uchodzą Skazani na SHawshank (co tam super? ot zwykla historyjka...) albo inne amrykanskie szmiry, zobaczcie te najbardziej poryte filmy powstają w Europie :D jestem dumna z byca Europejką :)

Gość gość
Obejrzy sobie "Lektor", ino nie warzy sie ocene zanizac:)

Gość gość
"SALO czyli 120 dni sodomy i gomory" Do niego nie wraca się. :) Golizna, sceny przerażające, brutalne, ale warto poszukać w nim jakiegoś przekazu. x Od siebie polecam (dla mnie bardziej szokującego) "Nieodwracalne" z 2002r

Nieodwracalne z Monika Bellucci z gwałtem analnym w przejsciu podziemnym? srednio mi sie podobalo, tak samo jak "pluję na Twój grób" ... nie umiałam wczuć się w klimat, ale po aferze mosznowej potrzebuję naprawdę mocnych filmów by coś było mnie w stanie zszokować , dodam że oglądałam też na SU parę pijącą własne siki i jedzącą kupę :( w Lektorze są zboczeństwa?

Gość gość
Nie ma. :) ale film bardzo lubię. Teraz czeka mnie książka. x a może Cannibal Holocaust (Nadzy i rozszarpani), Pies andaluzyjski? x i jeszcze polecam Ci http://www.hcfor.pl/ - dziwne forum :D

Gość gość
Pamiętam Panią Czkawkę gdy była gwiazdą na forum. Połowa tematów była o niej i wszyscy myśleli, że jest pasztetem, zresztą ona sama tak się przedstawiała - jako brzydką, paskudną nudziarę... A później wypłynęło jej zdjęcie z profilu na portalu randkowym i okazało się, że Pani Czkawka to laseczka 10/10. Zdjęcie wypłynęło - Pani Czkawka zniknęła, szkoda. Witamy na starych śmieciach :)

Gość pani czkawka
dzięki miło, że mnie pamiętasz :P zniknęłam,ponieważ poczułam się przybita brakiem anonimowości, którą tak ceniłam :( obejrzę te wszystkie filmy, które polecacie w tym wątku :) póki co godzina Salo za mną, jeszcze jedna godzina do końca, ale chyba zasnę. i też się zgadzam, że większość opinii na filmwebie to przeintelektualizowane gadki egzaltowanych histeryczek i p**dusiów, ale jeszcze gorsze są recenzje aspirujących do wielkich krytyków :D im też zaniżam % :D

Gość gość
Pani Czkawka ja cie pamietam jak bajerowalas z jakims wlochem czy francuzem ,a moze to byl arab .Nie pamietam skad , ale pamietam twoje posty po 50 dziennie "zadzwonil , nie zadzwonil ..."

Gość gość
A czkawka nie była jakaś chora psychicznie? :D Czy to jakaś tam inna?

arab? :D o w życiu ;D pewnie masz na myśli Ałstralijczyka :classic_cool: to były piękne czasy...rok 2011 (!) chora psychicznie to na pewno nie ja :classic_cool:

Gość gość
Przykre że takie matoły mają wpływ na ocenę danego filmu :o

matoły ? :D to proszę napisz jakie Twoim zdaniem są dobre filmy... pewnie same znane (dobrze rozreklamowane) amerykańskie chały :) masz chociaż jeden ambitny film w swojej biblioteczce? Pewnie za wybitnego uznajesz "gwiazdy" jak Clint Eastwood, który od 50 lat i 100 filmów ma taką samą mimikę, gestykulację i wszystko :O ale dlaczego jest wspaniały? bo tak narzuca Ci filmweb i znajomi :D