Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szansa na kredyt

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam pytanie do osób, które odnajdują się w temacie lub są w podobnej sytuacji jak ja. Potrzebuję wziąć kredyt na zakup lodówki oraz pralki, niestety jestem wpisana do KRD, kilka lat temu miałam wzięta pożyczkę w providencie i chwilówkę, niestety sprawy się posypały i nie mogłam spłacić tych pożyczek. Wiem,że jestem wpisana do bazy KRD, BIK mam czysty, nigdy nie brałam kredytu. Obecnie spłacam dobrowolnie ratami te pożyczki, jedna jest w firmie windykacyjnej, druga u komornika. Pracuję 4 miesiące na umowę o pracę, niestety umowa jest co 3 miesiące przedłużana, nie mam zajęcia komorniczego na pensji, zarobki to ok 1800zł na rękę, mam zasądzone alimenty na dziecko 800zł. Proszę o odpowiedź czy jest w ogóle jakaś szansa na kredyt, nie chcę iść do banku i sobie wstydu narobić

Gość gość
Zarahiasz 1800, z caego zobowiazan masz 800 alimentow i kwote x do komornika za poprzednie pozyczki, jestes pewna ze nie ma cie w biku? Latwo tam trafic teraz. Moim zdaniem jesli nie naklamiesz we wniosku to jestes bez szans, jesli naklamiesz to i tak nie bedzie cie stac na splate, nie pograzaj sie w dlugach. Poszukaj na olx lub gummtree, moze ktos chce oddac za darmo lub za grosze swoja uzywana lodowke i pralke?

Gość ranking kredytów
Zachęcam do zapoznania się z rankingiem kredytów http://ranking-kredytow.pl - jakiś czas temu znalazłem tę stronę internetową i zaskoczyło mnie, że na tej stronie jest tak dużo przydatnych informacji.

Możesz próbować z innymi krótkoterminowymi pożyczkami - to, że sprawdzają w fazie weryfikacji KRD nie znaczy, że odrzucą Twoje podanie bo tam widniejesz. Są serwisy które w ten sposób pracują. Nie lepiej jednak pożyczyć o znajomych, kogoś z rodziny? Informacje na temat pożyczek znajdziesz tutaj: http://www.wybierarka.pl/pozyczka-przez-internet Bez BIK, z szybką weryfikacją, dla bezrobotnych. Może gdzieś się uda.

Gość gość
Jestes w bik bo w bik jest kazdy, mozesz tylko miec albo korzystna albo niekorzystna ocene. Wycofaj zgode na przetwarzanie danych osobowych w instytucjach w ktorych bralas pozyczki poczekaj dwa miechy i znow sprobuj

Gość gość
w banku raczej nie dostaniesz szukaj gdzie indziej ja ostatnio brałem na szybkigrosz.pl