Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się przed facetem tego że mam mało znajomych

Polecane posty

Gość gość

i okłamuję go. Boję się, że gdy dowie się, jak jest naprawdę odrzuci mnie.

Gość gość
chyba masz 17 lat.... do spania

Gość gość
Nie mam 17 lat, tylko 24. Jestem od lat samotna, nieszczęśliwa i wyalienowana, a większość moich kontaktów ogranicza się do fb. W realu niestety często nie mam z kim wyjść. Teraz poznałam chłopaka, widać, że mu się podobam, ale gdy widzę, jak on żyje, a jak ja, to czuję się przegranym nołlajfem.

Gość gość
Mam dokładnie to samo co ty i właśnie płacze.

Gość gość
ludzie róznie żyją, różne style, ale powód ..Wstydzę się przed facetem tego że mam mało znajomych... to żaden problem nie powinien być

Gość gość
To może być owód. Zostanie odebrana jako odludek i ktoś gorszy. Często w ten sposób nieświadomie oceniamy ludzi

Gość gość
Łączę się z Tobą w bólu. Moje życie towarzyskie to fikcja. Co z tego, że znam wielu ludzi, skoro tak naprawdę często nie mam z kim wyjść na piwo, pogadać? Chciałabym móc zacząć żyć naprawdę, spotykać się z ludźmi, podróżować w towarzystwie, ale to wszystko pozostaje wciąż w sferze marzeń. Mam 24 lata i zmarnowaną młodość.

Gość gość
Gość z 0:47 - o to właśnie chodzi. Nie chcę, by odebrał mnie jako odludka i dziwaczkę. A tak może właśnie być, tym bardziej jeżeli sam jest pewny siebie, rozmowny i towarzyski.

Gość gość
Czyli skoro nie masz znajomych, to znaczy że ty zbyt towarzyska nie jesteś chyba?

Gość gość
Skąd jesteście?

Gość gość
Mogę się taka wydawać na pierwszy rzut oka. Jestem cicha i niewiele mówię, trochę żyję w swoim świecie. Nie jest jednak prawdą, że nie tęsknię za ludźmi. Też chciałabym chodzić na imprezy, wspólnie łazić po górach, mieć z kim pogadać do białego rana. Tymczasem tak nie jest. Ludzie często mnie olewają, mimo że jestem dla nich miła i dążę do kontaktu. Większość ma swoje hermetyczne grono, w którym się obraca, i nie chce mnie do niego wpuścić. Mam tylko trzy kumpele, z którymi wychodzę, ale nie zawsze mają dla mnie czas i też trudno ich zachęcić do moich pomysłów.

Gość gość
Woj. śląskie, miasto Żory.

Gość gość
Warto tak kłamać?

Gość gość
Śledzę wydarzenia i też się nimi przejmuję, ale to nie oznacza, że nie myślę o własnym życiu. Wręcz przeciwnie. Wczoraj zapytał dlaczego nie mam na fb żadnych zdjęć ze znajomymi, a ja poczułam się przybita.

Gość gość
Przestań kłamać. To droga donikąd. Porozmawiaj z nim szczerze.

Gość gość
a ja jestem facetem i mam 22 lata , studiuję dwa kierunki i dużo spędzam czasu czytając i ćwicząc. Przez kobiety uznawany jestem za dziwaka bo "jako facet może nie mieć kumpli i znajomych?" -no k***a nie mam , bo znajomi od picia alko to strata czasu a tacy co tobia coś pożytecznego to maja mało czasu i spedzamy czas tylko a hobby.

Gość gość
Jest mi tak wstyd tego, kim jestem i jak wygląda moje życie. Tego, że przez wiele lat chorowałam na fobię społeczną i izolowałam się od świata, ludzi... Tego, że nie mogę się pochwalić żadnymi szalonymi przygodami i fotkami. Tego, że moja młodość przeciekła mi przez palce.

Gość gość
dla inteligentnej kobiet to nie problem bo tez nie ma duzo prawdziwych inteligentnych przyjaciol a dla idiotek co tylko imprezki maja w glowie to jest problem ale po co komus pusta dupa

Gość gość
dziewczyno, niepotrzebnie tworzysz problem tam, gdzie ich nie ma. Jesteś w najlepszym wieku do życia, interesuje się Tobą fajny gostek, zacznij żyć. Nie każdy musi być duszą towarzystwa. Taka mu się właśnie spodobałaś spokojna. Może do tej pory spotykał same laski, które żyły fb.? Opowiedz mu o sobie, co lubisz, jaka jesteś, poznaj jego znajomych.. nie marnuj życia na takie sprawy Ja mam 38 l I dociera do mnie jakie to wszystko mało ważne. A młodość jest piękna, ciesz się tym, bo przeminie raz dwa