Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JUZ NIE MAM SIL,,nie wiem co robic od czego zaczac.. :( :(

Polecane posty

Gość gość

mam 29 lat i jeszcze nigdy nie pracowalam ukonczylam studium i nie wie co robic od czego zaczac.. :( to jest naprawde strasze gdy nikt ci nie poradzi,nie naprowadzi na droge...az sie oedchciewa zyc......

Gość gość
masz 29 lat i nigdy nie pracowalas? stara baba jestes juz. tylko masz ukonczone studium, co to za studium jest?

Gość gość
musisz wiedziec, co ci sie podoba, by w zyciu robic,

Gość gość
jestem tak barzdo zdolowana,zalamana ,ze niewyobrazacie sobie i nie wiem co dalej..czuje sie jakbym byla stra i czekala na smierc..

Gość gość
na sama mysl o tym ze mam 30 lat i nie pracowalam nigdy slabo mi sie robi i chce mi sie wyc..

Gość gość
Na pewno jesteś fajną, przebojową, ładną i mądrą kobietą. Mówisz, że masz ukończone studium, więc jakiś tam papierek masz...może porób jeszcze coś do tego i szukaj pracy. Na pewno coś znajdziesz, tylko uwierz :) Jesienna chandra, jutro będzie lepiej ;) ...albo gorzej. hihi

Gość gość
to coś ty robiła do tej 30? Balowałaś?

Gość gość
latka szybko minely ,niesamowicie szybko...ale ja jestem po ciezkich przejciach i tu nie chodzi mi o zwiazek z facetem,,zostalam sprzedana jak mialam jeszcze 18 lat pozniej udalo mi sie wyjsc z tego piekla i pozniej pozalam facet ktory mi pomagal ..i az mam 30 lat i nic a nic nadal nie radze sobie nigdy nie pracowalam !!!!!! (: :( ::( :( :(

Gość gość
i nie wiem ktory droga isc ,od czego zaczac,pomozcie doradzcie cos prosze :( :( :(

Gość gość
jak to mówią, kiedyś musi być ten pierwszy raz. nie marudź kobieto tylko weź się w garść. żeby coś znaleźć to trzeba szukać, praca sama do ciebie nie przyjdzie i nie zapuka ci do drzwi, żeby łaskawie panią poprosić o współpracę.

Gość gość
ale nie mam na tyle kwalifikacji ,ani praktyki..ie wiem nawet w czym szukac..

Gość gość
Na poczatek poszukaj sobie jakiejs pracy za granica .Zmienisz srodowisko usamodzielnisz sie i obudzisz.

Gość gość
mieszkam za granica...

Gość gość
W czymkolwiek zasiedziałaś się i uwazasz że do niczego się nie nadajesz a to nie prawda, każdy idzie do pracy i na poczatku się uczy wszystkiego, a potem się rozkręca. Myślisz że tam idą wszyscy i wszyscy od razu wszystko umieją zrobić? Będziesz przyuczana, pokażą Ci co masz robić, idź gdziekolwiek.

Gość gość
a jak mnie odrzuca ? powiedza ze sie nie nadaje ?? ..i wstyd ze kobieta 30 lat i nie pracowala.. :( :(

Gość gość
nie wiem nawet w jakim kierunku isc, szukac pracy? w jakiej kategori..

Gość gość
a do tego jak spojrze na ogloszenia to takie wymogi,prznyjmniej doswiadczenie 2 letnie itp.. :( ze zniechecam sie..

Gość gość
musisz sie przyzwyczaic, naloz zbroje i badz gotowa na przyjecie wszelkich ciosow od losu. dostaniesz prace nim sie obejrzysz jak zamienisz gadanie na robienie

Gość gość
ale nie chce pracy wsrod ludzi tlumow,nie potrafie..

Gość gość
Niedlugo przez te myslnie to naprawde zwariuje,czytam ksiazki ,ale nie wiem nadal co robic.. :( :( :( doprowadza mnie to,wrecz do szalu ..

Gość gość
W jakim kraju mieszkasz?

Gość gość
Jest duzo zawodow nie wymagajacych doswiadczenia

Gość gość
ale w jakich kategoriach pracy szukac nie wiem.. bo pewnie nikt mnie nie zechce ,,, nie sprawdze sie. :( i nie chce pracowac wsrod wielu ludzi..

Gość gość
z głodu nie umrzesz na pewno, zawsze możesz pracować jako opiekunka do dziecka, praca za barem w jakims pubie, nie wiem, sprzatac tez mozesz, ulotki roznosic ;-), albo na zmywak, w sklepie jako ekspedientka.

Gość gość
To tylko twoja glupia gadka! Nawet nie odpowiedzialas w jakim kraju mieszkasz! Nikt Tobie nie pomoze bo na pomoc nie zaslugujesz!jestes zwyklym pasorzytem!

Gość gość
podajcie przyklady prac ,moze w ktorych sprawidzilabym sie ? Jestem spokojna,bardzo wrazliwa kobieta ,uczciwa,moze czasami az zbyt uczciwa ufajaca..niestetey..

Gość gość
praca w jakis hurtowniach, albo na kasie w supermarkecie, nie chce cie rozczarowac no ale wyksztalcenie wyksztalceniem, a zycie zyciem .

Gość gość
a czy to wazne w jakim kraju mieszakm? nie jest to wazne,wystarczy ,ze podalam ze "za granica"... nie wyzywaj mnie od pasozytow.. bo nie zostales taki zniszczony psychicznie jak Ja,nie porownuj mnie do siebie..

Gość gość
praca w hurtowi jako kto ? i w jakiej branzy tego szukac? logistyka/transport ,a co jakby zaczac jakis staz ? ale pewnie na staz do logistyki tylko po studiach przyjmuja :(

Gość gość
moze zasluzylas na to psychiczne udreczenie? moze czyms w zyciu zawinilas, nie zastanawialas sie nigdy nad soba? masz 30 lat to troche duzo jak na pierwsza prace, wrecz nie chce mi sie wierzyc, ze nigdy nie pracowalas nigdzie.