Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JUZ NIE MAM SIL,,nie wiem co robic od czego zaczac.. :( :(

Polecane posty

Gość gość
niestety to prawda... :( matka to dopiero prawi mi z tego powodu obelgi,wrecz drwi :( caly czas pyta .. :( :(

Gość gość
musisz szukac. tyle.

Gość gość
tak jeszzce ´Wy mi doluzcie..to strzele sobie w leb...... bo mnie to wykancza...

Gość gość
Lubisz dzieci? Starsze osoby? Potrafisz sprzątać? Daj ogłoszenie jako opiekunka do dziecka lub opiekunka (osoba towarzysząca) dla starszej osoby, lub jako osoba sprzątająca domy/mieszkania. W takich warunkach nie będziesz pracować "w tłumie", a na swoich zasadach wedle swojego rytmu. Od czegoś trzeba zacząć. Nie masz kogoś kto by za Ciebie poręczył? Jeśli naprawdę potrafisz się kimś zaopiekować parę godzin dziennie lub w tygodniu.

Gość heniutaa od bolaa
kurde kobieto, mieszkasz za granica a to juz polowa twojego sukcesu. W PL bys nic nie znalazla, a gdybys znalazla to za grosze. Szukaj w bezpiecznych miejscach dla Ciebie, jakies niuro, na poczatek sprzatanie, jakies noszenie papierow. Szukaj a nie sie umartwiasz. Skoro masz takie ciezkie przejscia to nie szukaj w pubach czy jakichs klubach bo tam jest nieciekawe towarzystwo i moze pbyc praca wieczorami. Szukaj w biurach, urzedach, na poczcie..... Jak bedziesz dobra i sumienna to szybko przeniosa Cie na jakies lepsze stanowisko :-) Glowa do gory!!!!

Gość gość
troche trgaiczne to..

Gość gość
to napisz w cv, że opiekowałaś się mamą, bo po wypadku się zalamała. To jest mnie nietypowe, niż Twoje przeżycia, nie zwierzaj się z tych przeżyć w cv ani na rozmowach, żeby nie było sensacji. Coś musisz wpisać w cv, żeby nie było widać, że nie pracowałaś. Wielu ludzi ściemnia w cv, więc nie miej wyrzutów.

Gość gość
no i nie wszedl moj wpis. :o Wpisz sobie w cv, że mamą się zajmowałaś, (bo np. po wypadku wymagała opieki, bo z szoku nie mogła chodzić)