Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wystarczy koszula?

Polecane posty

Gość gość

Siema w grudniu z moim lubyn bierzemy ślub cywilny no ale szczerze mówiąc chcieli byśmy to załatwić ja najmniejszym kosztem bo mię nalerzymy do bogatych... I ok ja se sukienkę na lumpie znajdę bo w naszym mieście jest tako jeden gdzie można kupić świetne rzeczy tylko trza dobrze poszukać i poczekać:) buty tez mam więc nie ma problemu no ale zastanawiał sie jak to z moim lumym będzie ...bo ja tam bym wolała żeby wystąpił w samej koszuli + eleganckie spodnie i buty niż kupować cały gajer który Irak mu się juz nie przyda . a wiecie to tylko na godzinie do urzędu bo potem w domu reszta a będzie tylko najblirzsza rodzina

Gość gość
Bo jest jeszcze jedna opcja - porzyczyć od mojego kuzyna garnitur no ale nie wiem dzy Moj d.się zgodzi na to

Gość gość
całkiem to niezły pozysł - tylko do koszuli bym dała jakąś wyjatkową muchę zamiast krawata

Gość gość
spoko, wystarczy :)

Gość gość
Nie no ale znając D. To on by mnie wyśmiał jak bym mu kazała załorzyc muchę... Ja myślalam mardziej o takiej chabrowej koszuli i ciemno granatowych spodniach i krawacie.

Gość gość
fajnie - zestaw kolorystyczny bardzo ok :)

Gość gość
Pewnie że wystarczy. Bardzo fajnie dobrane kolory. Z tymi garniturami do ślubu to takie staromodne. Jest tylko jeszcze jedna kwestia. Jak w takim ubraniu będzie czuł się twój facet. Porozmawiaj z nim i razem zdecudujcie. Ja też uważam że szkoda pieniędzy na ubranie, które sałoży się raz. Lepiej już zainwestować w coś na noc poślubną ;-) , bo to się zawsze przyda.

Możesz zakupić dla niego garnitur w lumpku, podobnie jak sukienkę. Pomysł pożyczania odpada. Marynarka dodaje elegancji.

Gość gość
:)po co koszula po co w ogole wychodzic za maz jezeli i tak sie to rozwodem skonczy a jak nie to on penisa w sekretarke wsadzi 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
Tzn już o tym gadaliśmy ... Tzn ja mówilam a on tylko przytakiwał :) wydaje mi się że nawet bardziej mu odpowiada pomysł że w koszuli a tym bardziej że to typ faceta co na codzień woli śmigac w dresach ( ale tylko oryginalnych) i na lumpie ciężko znaleźć dobry gajer a tym bardziej w jego rozmiarze wiec odpada bo sukienki świetne się trafiają tylko muszę trochę poczekać i na pewno znajdę to czego szukam... Bo dla niego normalnie w sklepach wszystko po kupujemy żeby dopasował wszystko odpowiedno:)