Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś wie co zrobili z tym pedofilem z placu zabaw na ul.Pereca we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość gość

Mówili o tym w telewizji 2 dni temu. Ujął go czujny ojciec jednego z dzieci który jest policjantem. Nie raz widziałam że dziwni faceci się tam kręcą. Tym razem kręcili filmy, zaglądali obiektywem dziewczynkom pod sukienki. Ktoś wie co z tą sprawą?

Gość gośćMen
Koło placyku zabaw na ul.żelaznej-pereca, zawsze gdy chodziłem z dziewczyną zrobić rundkę stał w oknie jakiś gość w samych majtkach z kamerą w ręce i ewidentnie nagrywał dzieci... tak było codziennie, gdy kilka razy zobaczył że patrzymy się w jego stronę to szybko się chował i patrzył po kryjomu przez roletę. Gościu mieszkał na przeciwko placu na ostatnim piętrze, od strony Grabiszyńskiej.

Gość gość
Które to okno? Możesz przesłać foto z wskazaniem gdzie on mieszkał. Mniej więcej kojarzę, ale zastanawiam się które okno.

Gość gość
Wiszą na drzewie trzy leniwce i kłóca się który jest bardziej leniwy. Pierwszy mówi: - Wiecie chłopaki, idę sobie ulicą, patrzę sobie, a tu worek złota na ulicy leży, ale nie chciało mi się go podnieść. Na to drugi: - No widzicie, a ja idę sobie plażą i patrzę jak Claudia Schiffer leży sobie naga i chce żeby ją przelecieć. No ale nie chiało mi się. Trzeci: - A wiecie chłopaki, ja ostatnio byłem w kinie, na strasznie śmiesznej komedii ale przez cały film plakałem. - No co ty na komedii i płakałeś? - Bo siadłem sobie na jajka i nie chciało mi sie wstać poprawić...

Gość gość
Jesteś pewien że chodzi o ul. Żelazną a nie Plac Pereca? Stamtąd więcej widać!

Gość gość
To przez Tuska jeszcze takich nie kastrują!

Gość gość
Kopacz to zmieni,jest lekarzem to bedzie miala pewna reke :P

Gość gość
A dlazcego podnosicie takie larum jak pedofil sobie zdjecia dzieciakow robi a same na facebookach i innych srukach umieszczacie tysiace fotek swoich bachorow? :D Z facebooka moze sobie wziac fotke dzieciaka a sam nie moze zrobic? Jaka to roznica? I tak i tak zwali konia patrzac na zdjecie waszego bachora :D

Gość gość
Ktoś to zgłosił?

Gość gośka1236
Ja uważam że tam się roi od pedofilów! Zresztą na każdym placu zabaw ! W okolicy odwiedzam 10 innych i jest to samo! Gdyby zrobić łapankę to byłoby sporo mięsa do obróbki. Też jestem za kastracją!

Gość IwonaZWroc
Osobiście uważam że rząd z t a całą Kopacz na czele to jest kolejna banda pedofili! Gdyby im zależało na tym by tępić zboczeńców to wysłaliby na każdy plac zabaw tajniaków którzy ich wyłapią(wszak wiadomo że drzewa w lesie rosną!). No ale po co prawda? Lepiej się wyręczać przypadkowymi policjantami po służbie(mam nadzieję że go z roboty za to nie wyleją) Albo wcale nie reagować! -W końcu kary dla niech nie ma że się tacy urodzili. Lepiej trzymać bestię w zamknięciu czy zneutralizować? Społeczeństwo żąda tego drugiego! Kiedyś zapłacicie za tą powściągliwość wy świńskie ryje przy żłobie!