Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek_199415

Czy on naprawdę chcę przerwy czy chce zerwać definitywnie?

Polecane posty

Witam, od razu na wstępie pisze ze jestem gejem i nie chce by ktoś mnie tu oceniał Więc zacznę od początku : poznałem na portalu randkowym pewnego chłopaka, on ma 17 lat a ja 19, napisałem do niego pierwszy, zaczęliśmy znajomość i pisało się nam cudownie, po jakimś miesiącu zdecydowaliśmy się na spotkanie, zaczęliśmy ustalać kolejne spotkania i na 3 spotkaniu zaprosił mnie do siebie do domu, na jakimś 6 spotkaniu zrobił odważny krok : pocałował mnie, spodobało mi się to i zaczęliśmy związek, było cudownie przez te 4 miesiace, wiem że nie podobają mu się kobiety tak samo jak mi,było po prostu idealnie aż do tego wtorku gdy go spytałem czy poznał kogoś innego (bo przez jakiś tydzień nie pisał rzeczy typu kocham itp) on odpisał że mnie nie zdradza, i że jakoś nie ma ochoty na rozpieszczanie mnie, po tym napisał że "chce być sam jak kiedys bez nikogo" że chce kilka miesięcy przerwy, i napisał "do zobaczenia wkrótce" następnego dnia już nie odpisywał na SMS i bez skutku próbuje się z nim spotkać, bardzo go kocham i nie wiem co robić, wiem że jestem jego pierwszym, a konto na tym portalu miał jakieś półtora roku i spotkał się z 3 osobami z tego portalu z czego z dwoma osobami były dwa spotkania i później z nimi kontaktu nie utrzymywał, jeszcze obserwuje jego to konto na tym portalu randkowym i nie zagląda od jakichś 2 tygodni, on jest typem samotnika, lubi siedzieć w domu, nie oklamal mnie nigdy, kiedyś mi powiedział że szukał mnie półtora roku i że mnie bardzo kocha, nawet dał mi prezent kiedys, co zrobilibyscie na moim miejscu? Odezwać się do niego po jakimś czasie? Proszę o rady bo już nie daje rady

Gość gość
Tak, możesz się odezwać do niego po jakimś czasie. Z tym, że jeśli on chce kilku miesięcy przerwy, to uważaj, żebyś się nie odezwał za wcześnie, bo będziesz uznany za nachalnego. Ale jest też prawdopodobne, ż chce Ciebie rzucić i nie wie, jak to zrobić, więc mówi o jakichś przerwach. Czy nie da się z nim rzeczowo, spokojnie i bez pretensji i żalów z Twojej strony, porozmawiać? To byłoby najlepsze

Mogę się z nim spotkać jak kończy lekcje, bo mam jego plan lekcji, ale juz próbowałem i nie przyszedł a do niego do domu raczej nie pojadę, poza tym gdyby chciał rozstania to by na moją wiadomość "czy chce rozstania " odpisał że chce się rozstać a nie "chce kilka miesięcy przerwy" nie wiem co o tym myśleć

Gość Stary Kawaler Babol
He he he he na portalach gejowskich pogadaj na takt tematy

Gość gość
geje maja psychę baby więc facet odstawia ciebie na bok bo ma kogoś innego na oku a jak nie uda się to do ciebie wróci. Głupi pedał

Gość gość
trudno coś doradzić tak w ciemno. Nie wiadomo co nim kieruje. Może jednak to nie Ty jestes jego ideałem, może kogoś poznał, może faktycznie chce byc sam. Ciebie pewnie trzyma w razie czego jak znowu poczuje się samotny. Jakikolwiek powód by to nie był to zakończenie (czy też zawieszenie) związku przez smsa jest żałosne i dziecinne. Brak mu cywilnej odwagi by powiedzieć Ci to prosto w oczy. Rozumiem, że go kochasz ale odpuść sobie. Nie pozwól by cie traktował w ten sposób, nie bądź na każde jego zawołanie. On Cię nie szanuje.

Gość gość
Moja była tak samo mnie traktowała.