Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla chrzestnych ???

Polecane posty

Gość gość

witam moja siostra wraz z narzeczonym sa chrzestnymi mojej córeczki zawsze okazują jej dużo zainteresowania , ciepła i miłosci akurat oboje mają urodziny i lecę do nich do Anglii chciałabym z okazji tych urodzin podarować coś także w imieniu córci , mógłby to byc jeden prezent dla obojga lub dwa oddzielne tylko co ?? macie może pomysły ?

Gość gość
dziecko ma niespełna 2 latka wiec samo jeszcze nic nie wykona z racji ograniczonego bagażu w samolocie nie moze to byc tez zbyt duze

Gość gość
może jakieś fajne zdjęcie twojej córeczki-ja też jako chrzestna dostałam oprawione zdjęcia chrześniaków-stoją na honorowym miejscu i podobają mi się

Gość gość
też przeszło mi to przez myśl , wiem ze jedno juz maja zdjecia a takze robili sobie jej taki portret na sciane

Gość gość
ja osobiście lubie takie "osobiste prezenty"-to może jakiś mini album z kilkoma zdjęciami córeczki z chrzestnymi, my dziadkom np kupiliśmy fajne drewniane ramki na zdjęcia, na których daliśmy zrobić grawerunek dla kogo i od kogo i w środku było zdjęcie naszej córki ,

Gość gość
jeśli lubią puzzle to wiem, ze można też dać zrobić takie puzzle do układania ze zdjęcia- a na zdjeciu mogą być np chrzestni z chrześniaczką

Gość gość
Dlaczego piszesz ze nic sama nie wykona? Kup farby do malowania rekoma i daj jej kartke. Napewno coś stworzy :-) wsadz ten obrazek w ramkę i daj. Dla mnie taki prezent bylby fajniejszy niż zdjęcie.