Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilk

zapadne sie pod ziemie!!!

Polecane posty

Gość lilk

tragedia. zamiast do chlopaka wyslalam smsa do kolezanki ktory dotyczyl jej samej! tresc smsa:"miala isc z nami na impreze ale sama nie wie. masakra. znowu sie na niej zawiodłam". Nie wiem jak moglam nie zauwazyc i pomylic osobe :( dzwonilam do niej nie odbiera, pisalam smsy tez nic. nie dziwie sie :(

Gość gość
ja miałam odwrotną sytuację....zamiast do koleżanki wysłałam do chłopaka...było mniej więcej tak..."w*****a mnie na maxa,robi coś tam coś tam itp," ale nie było dymu :P

Gość gość
Haha, takie sytuacje są ZABAWNE po prostu wy patrzyciee na życie przez pryzmat depresji :D

Gość gość
no to moze nie bylo az takiego dymu, ale ja jak napisalam ze kolejny raz sie na niej zawiodłam? to juz w ogole jakas porazka. nie moge sie opanowac od nerwów

To jeszcze nic. Kiedyś wysłałam długiego smsa o jednoznacznej treści do korepetytora z matematyki, zamiast do mojego ex partnera. Od tego momentu, upewniam się kilka razy przed wysłaniem jakiejkolwiek wiadomości.

Gość gość
po prostu niechcący powiedziałas jej kilka słów prawdy - a skoro sie na niej kilka razy zawiodłaś, to ma za swoje :) tak na to spójrz, niech teraz ona zrobi coś, żeby cię nie zawieść

Gość gość
Tez mozna na to tak spojrzeć. Nie powinnam jednak nic jej pisać, szkoda że tak wyszło. Teraz nie mam sie co tłumaczyć bo wyszło że ją obgaduje za plecami. Nie odbiera mojego telefonu, nie odpisuje na smsy. Jednym słowem ma mnie już gdzieś

Gość gość
Jednym słowem wszystkiego żałujesz, a każdą PIERDOŁĄ w zyciu się przejmujesz. zalosne, ale wybaczamy ci bo masz malo lat tylko nastolatki maja takie problemiki :D

Gość gość
niepotrzebuje twojego wybaczenia