Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie lat i ile zarabiacie? Ja mam 25 i zarabiam 7000netto

Polecane posty

Gość gość

jestem kierowniczką działu w firmie z branzy telekomunikacyjnej, pierwszą prace w telemarketingu miałam w wieku 16lat, w wieku 18lat pracowałam na poł etatu na infolinii

Gość gość
Ja mam 43 lata i zarabiam 2126 zł netto. jestem adiunktem na uczelni

Gość gość
37 lat zarobki 4000-5500 ,różnie,własną działalność. Pierwsza praca,hmmm 700 na rękę?

Gość gość34
ja mam 34 lata i zarabiam 1500 zł jako pracownik biurowy:-( maskara , do tego jestem po zakonczonym zwiazku i w zwiazku z tym musiałam wrócic do domu rodzinnego bo sama nie jestem w stanie się utrzymać. Czemu za tyle pracuje? głupia wygoda bo praca do godziny 15 i soboty wolne a do innej lepszej rpacy musiałabym codziennie dojezdzać 40 minut

Gość gość
25 lat, z renty wyciągam 1450 netto :)

Gość gość
38 lat, na reke 4500 euro :)

Gość gość
29 lat - 2600zł

Gość gość
Tak samo jak gość powyżej. Wiek też :)

Gość gość
28 lat - 2700 netto księgowa wspólnot mieszkaniowych

30 - (78 to nie rocznik). powyżej 7 tysięcy (netto), nigdy mniej - własna działalność. Byłoby o wiele więcej gdyby nie te z****** podatki.

Gość 19777777777
No,ZUS 1024 zł,a i jeszcze podatek dowalaja.Masakra.

Gość gość
Mój mąż ma 30 lat i zarabia średnio 7-8,5 tyś....ok 2 tyś tygodniowo.Jest budowlańcem-samoukiem

Gość 19777777777
Najlepiej,jak np teoretycznie nic by się nie zarobił o w danym miesiącu a ZUS i tak trzeba zapłacić.Rozbój w biały dzień. Zastanawia mnie,jak jest np w GB?

Gość wd40
ja mam 27 lat i nie musze pracowac z mezem uzgodnilismy ze dom ogrod gtowanie zakupy i synek to moja dzialka dodatkowo odpowiadam za kontakty meza z jego klientami oraz za podatki poczte wizytowki itp :) a on zajmuje sie zarabianiem ma 35 lat i na czysto wyciaga 40tys miesiecznie ma wlasna firme prowadzaca rozbiorki :)

Gość gość
Ja bym się w domu zanudzila.Wolemzarabiac i mieć swoja kasę.

Gość gość
No to ja przegrałam - 29 lat, 1360 na rękę. Jestem referentem w budżetówce. Czekam do trzynastki i szukam lepszej pracy.

Gość gość
wieku 18lat pracowałam na infolinii xxxx kurde chyba wyślę do roboty mojego nastoletniego nieroba ;)

Gość gość
35 lat - 2.500-3.500zł netto

Gość gość
Kobieta, 31 lat 2100 euro netto.

Gość gość
a wiecie, że prostytutka zarabia około 20 tys. zł. miesięcznie? :P 200 zł za godzinę, 1000 zł za noc :o

Gość gość
21 lat, 7500-9000 netto, pracuję jako kierowca autobusu miejskiego (3000-3500 netto, wczesniej jako kierowca kat. B w hurtowni napojów 3000-3400 netto ale za 2 razy wiecej godzin) a po godzinach jeżdżę na swojej taxi (4000-4500 netto, wczesniej 2500-3000). Dodatkowo mam salon masażu na którym w godzinę mam 100zł od klienta jednak jest to świeża sprawa więc na razie nie ma z tego jakichś kokosów. W kazdy weekend ktoś przyjdzie więc póki co jest to zawsze 500-1000 zł dodatkowej gotówki. Dodatkowo mam czas dla dziewczyny z którą jestem od 4 lat i na studia, które obecnie robie weekendowo po 3 semestrach w systemie dziennym. Przygotowuję się również do otworzenia sklepu internetowego. Jestem zdania ze warto studiować ale studia nie powinny być ponad wszystko. Studia to tylko dodatek. Jestem też za tym aby mieć stałą prace i pewną gotówke co miesiąc ale warto też kształcić sie i szkolić w wolnych zawodach aby móc dorobić do interesu. Jestem też za tym że praca i pieniądze nie są najważniejsze ale jeśli przede wszystkim zadbasz o partnera/partnerkę to w dalszej kolejnosci nic nie stoi na przeszkodzie aby pracowac pozostałą część czasu. Czas jest najwazniejszy ale lepiej robic cos niz nic. Mój dalszy plan to nauka programowania i po zbudowaniu domu rozpoczęcie inwestowania w nieruchomosci w celu zbudowania dochodu pasywnego czyli takiego na ktory nie trzeba pracowac. Np wynajmowanie mieszkan... Ale na to trzeba zarobic :)

Gość gość
Mam 28 lat, wspólnie z koleżanką przyjmujemy panów do towarzystwa na godziny w Warszawie. Średnio dziennie zarabiam ok 800 zł dziennie.

Gość gość
38 lat, 120 000 na miesiac netto, kierowniczka duzego dzialu w korporacji

Gość gość
Kobieta, 30 lat, 1900 netto

Gość gość
18-28 lat - 1000-2200 netto 28 -31 lat - 4,5k-5k netto

Gość gość
36 lat - 4000-5000 biuro + ubezpieczenia

Gość Gosc

25 Lat - 4.200 netto w korporacji, kokosy to nie sa ale moja dziewczyna tyle samo zarabia wiec da sie z tego jakos fajnie zyc 😛