Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana6666

Proszę o pomoc...! jak sobie radzicie z niepokojem?

Polecane posty

Gość załamana6666

Jw... Jak sobie radzić? Już czasem siły nie mam płakać mi się chce boże dlaczego akurat mnie to spotkało :( pogada ktoś ze mną?

Gość załamana6666
Dlaczego na głupie tematy każdy odpowiada a jak ktoś naprawdę potrzebuje pomocy, pogadać z kimś to nikt nie napisze? :(:(

Gość gość
ja biorę solian na schizofrenię ale na lęki też pomaga, idź do psychiatry to Ci coś przepisze

Gość gość
modlitwa bóg idz do spowiedzi komuni msza

Gość gość
ja od wczoraj biore właśnie prochy..męczę się juz parę miesięcy .Od lekarza do lekarza..ho ho! W końcu lekarz się moh wkurzył i przepisal tabsy na 10 dni po których ma mi byc lepiej.Dodam że ja wpadlam w chroniczna hiperwentylacje i musze tabsy brać

Gość załamana 6666
Gość 16:04... Wlaśnie byłam już u psychiatry przepisał mi aciprex a doraźne afoban :( ale jeszcze nie pomogło :(

Gość gość
16:27... A co to są te tabsy?

Gość załamana6666
Już mam dosyć tego wszystkiego, masakra nigdy nie miałam leków od psychiatry czy ja jestem nie normalna? Dlaczego mam ten niepokój skąd to się wzięło ? Proszę o odpowiedź

Gość gość
nie wiem jak jest z tymi lekami ale wiem że leki na schizofrenię dopiero po dłuższym czasie działają a nie od pierwszego dnia, lekarz nie mówił nic na ten temat ?

Gość gość
Ty wiesz, skád sie to wziélo. Bádz uczciwa, i powiedz sobie, i nam na kafe- czego sié boisz??

Gość gość
To mogą być zaburzenia depresyjno-lękowe. Też biorę te same leki co ty, afobam biorę dorażnie, natomiast aciprex już od dłuższego czasu. To bardzo dobry lek ale nie pomaga od razu tylko po2-3 tygodniach. Miałam takie lęki ze bałam się wyjśc z domu a tera z juz jest dobrze. Cierpliwości, będzie dobrze...

Gość załamana6666
17:55 mówił mi lekarz że odrazu nie działają te leki ale ja już. 2 -tydzień biorę, może pomogą mam nadzieje dziękuj***ardzo za odpowiedź.

Gość załamana6666
18:06... A jak długo bierzesz już te leki? U mnie to tak było pierwsze co to miałam takie lęki że też bałam się sama wyjść z domu że coś mi sie stanie itp. Poszłam pierw do neurologa przepisał doraźnie afoban ale ba parę godzin pomagał potem znów lęki wracały, więc poszłam do psychiatry przepisał mi serveron brałam 3- miesiące pomogło !,ale zrobiłam błąd, po skączeniu leków nie poszłam na kontrol i przestałam brać... Było ok przez 2-miesiące potem powróciły lęki poszłam do lekarza znowu i strasznie mnie opieprzył powiedział że to początki nawrotów i przepisał aciprekx i afoban doraźnie.

Gość gość
Jak problem jest spory to rzeczywiście psychiatra to dobry pomysł. Jak chcesz z kimś pogadać to najlepiej z psychologiem, może uda się namierzyć źródło stresu. Jak miałam ciężką sytuację w pracy i sporo stresu bo groziło mi wyrzucenie to zaczęłam brać forstres. Miał chyba najwięcej melisy z tego typu preparatów i mi pomógł, czułam się bardziej rozluźniona.

Gość gość
No wlaśnie trzeba znaleźć źródło tych leków.

Gość gość
Nikt już się nie wypowie,? :(

Gość gość
powinnaś spróbować Deprim forte, mozesz go kupić bez recepty. Naprawde pomaga, efekt już po kilku dniach