Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś w autobusie zrobiłam awanture bo jakiś szczyl nie chciał mi ustąpić miejsca

Polecane posty

Gość gość

poszłam do kierowcy MIEJSCE MI SIE NALEZY ! Tak jest w regulaminach MPK, ciezarne i starcy i niepełnosprawni maja prawo do miejsca potem ten gnojek mnie wyzywal od kurw, szmat i niewiadomo czego z kolegami i kolezankami, ale wiekszosc ludzi w autobusie byla po mojej stronie !

Gość gość
a w którym jesteś miesiącu?

Gość gość
w pierwszym a dokladnie to w 2 tygodniu:)

Gość gość
ty nawet nie musisz być stara i w ciąży bo że jesteś niepełnosprawna to właśnie udowodniłaś

Gość gość
hahhaa co za temat;D historie z komunikacji miejskiej i ze spozywczaka rządzą! dawac jeszcze!

Gość gość
szkoda tylko, że umysłowo ;d

Gość gość
A co w tym dziwnego ? ja tez domagam sie miejsca, tzn nie obrazam nikogo ale mowie, ze jestem w ciazy i czy moze mi ta osoba ustąpic, dlaczego mam stać jesli miejsce mi sie nalezy i place za bilet ?

Gość gość
ofiar ze zwierząt też wymagasz na swoją cześć? o wielka Bogini Płodności?

Gość gość
tylko tu nie o te miejsca dla uprzywilejowanych chodzi tylko o bulwers i awanture, to polakow kreci i podnieca najbardzie;) kit z miejscem, wazne zeby zainterweniowac u kierowcy i dopiac swego, przy okazji zmieszac sie z blotem

Gość gość
Mlodziez szkolna taka zmeczona wraca ze po lekcjach,tyle godzin sie nasiedzieli,ze im tez sie nalezy miejsce siedzace w autobusie.

Gość gość
Trzeba było usunąc ciąze, nie mialabys takich problemow. Ciaza to same problemy, bedziesz rozklapiochą :D

Gość gość
1 miesiąc? To w 9 miesiącu zażądasz co? Całego autobusu. A pójście do kierowcy? Śmieszne. I nie martw się też jestem mamą ale normalną. W ciąży normalnie stałam w kolejce jak sie zle czułam to wtedy nie. A tak ? Nie widziałam powodu się pchać. Rozumiem cie bo lepiej siedzieć w autobusie i bezpieczniej ale po co afera z kierowcą? Wystarczy kogos poprosić chamy sobie odpuścić spytaj kolejną osobę.

Gość gość
"ja tez domagam sie miejsca, tzn nie obrazam nikogo ale mowie, ze jestem w ciazy i czy moze mi ta osoba ustąpic, dlaczego mam stać jesli miejsce mi sie nalezy i place za bilet ?" :D Ja wtedy odpowiadam, ze niestety, nie ustapie miejsca poniewaz mam zwyrodnienie stawow :P "Dlaczego mam stać jesli miejsce mi sie nalezy i place za bilet ?" :P

Gość gość
To miejsce jest raczej dla osób w widocznej ciąży. JA też mogę sobie wymyślić że w ciąży jestem i miejsce mi się należy.

Gość gość
ale moja ciaze juz widac! to 2 tydzien i mam lekko zaokraglony brzuszek:) chyba w ciazy nigdy nie bylas. A w 9 miesiacu bede jezdzic na wozku bo to ciezko chodzic nawet nie mowiac o staniu w autobusie.

Gość gość
Super prowo! Kilka jeleni dalo sie nabrac:-)