Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam podejrzenia ze znajoma z pracy może być moją ciotką

Polecane posty

Gość gość

uderzyło mnie po tym jak koleżanka z którą pracuje spytała się czy osobą z która rozmawiam jest z mojej rodziny bo jestesmy niemal identyczne z tym że ona wyższa i starsza, a ja poszukuje swojej rodziny ze strony ojca, matka ojca zmarła gdy był niemowlęciem, ojciec nieznany, wychował się w domu dziecka, słyszłam tylko plotki ze jego ojciec był kierowcą w jakiejś fabryce, olałabym to gdyby nie fakt że z moich doświadczeń wiem że moja intuicja nigdy mnie nie zawiodła i jakoś nie umiem o tym nie myśleć a z nią zawsze miałam dobre kontakty, zastanawiam się jak to sprawdzić bo dokumentów i ludzi któzy mogli by coś wiedziec na ten temat nie ma, postanowiłam że delikatnie przy okazji podpytam się o ojca znajomej jeśli się uda, musze to sprawdzić po prostu, jakieś rady?

Gość gość
To ją zapytaj wprost. A jakby szła w zaparte to olej. :D

Gość gość
A czasem niby przez przypadek mów do niej per ciociu i zara się poprawiaj i przepraszaj, ze nie wiesz czemu ci sie wypslo. ;)

Gość gość
jak ją zapytam czy może wie czy jej ojciec miał romans kiedykolwiek bezsensu, mój ojciec nosi panieńskie nazwisko swojej matki a ojciec znajomej nie zyje

Gość gość
No to powiedz jej od A do Z jaka jest sprawa. A jak się wstydzisz to pokaż ten topic. :D Ludzie durni mają tak mało odwagi, że szybciej na internetach piszą, bo wstydzą się do żywego człowieka odezwać. oto polska :D

Gość gość
nie chce urazic jej bo to by oznaczało że jej ojciec mógł mieć romans a z takimi rzeczami cięzko sie pogodzić rodzinie ale co jej powiem ze mam podejrzenia bo jestesmy podobne, jeszcze uzna mnie za wariatke

Gość gość
Wstydzisz się jak dziecko. Serio taka zaściankowość jeden człowiek się boi drugiego o coś zapytać. Co za dno. :D

Gość gość
Powiedz, że ktoś po prostu pomyslał, że jesteście rodzina, bo jesteście podobne. I zażartuj, że może trzeba będzie poszukać swoich korzeni, np. a jak miała na imię twój dziadek?

Gość gość
dziadek nie znany babcia zabrała tą tajemnice do grobu :( ojciec ma jej nazwisko pańieńskie

Gość gość
machnełabym na to ręką ale wiem że musze to sprawdzić jakoś chyba najlepiej bedzie wyłożyć jej kawe na ławę i tyle

Gość gość
mam apel do kobiet na kafe zanim wpiszecie w akcie urodzenia dziecka ojciec nie znany zastanówcie się dobrze bo to może poważnie skomplikować życie nie tylko dziecka ale tez następnych pokoleń :(

Gość gość
podejrzewam że po prostu mój dziadek już miał żone i rodzinę więc wyszło jak wyszło