Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie w 19 dniu cyklu ! pomocy !

Polecane posty

Gość gość

Witam, wiem ze taki temat juz byl ale u mnie to wygląda trochę inaczej. Otoz w sierpniu w 3 dniu miesiączki uprawialam sex z chlopakiem i kolejna miesiączkę zamiast po 29 dniach dostalam po 33 dniach, czyli 4 dni sie spoznil ale byla to normalna miesiaczka. I teraz mam taki problem ze teraz zamiast dostać miesiączkę za jakiś czas dostalam w 19 dniu cyklu i trwa to juz trzeci dzien. Nie jest taki mocny, troszke slabszy od normalnej miesiączki. Czy jest mozliwosc ze w czasie tamtego stosunku w czasie miesiączki doszlo do zaplodnienia ? I najpierw spozniala sie miesiaczka a teraz dostalam ja za szybko?

czasem jak okres przychodzi za szybko to można mówić o niedomaganiu lutealnym, ale w twoim przypadku to pewnie nic takiego. Zacznij się zabezpieczać i nie wierz w to, że seks podczas okresu może cię chronić przed ciążą :O Jak masz wątpliwości to zrób test, bo niestety wróżkami nie jesteśmy. Czy to tak trudno kupić test za parę zł i pozbyć się wszelkich wątpliwości? A jak okres będzie pojawiał się nadal nieregularnie, to lepiej idź do lekarza i porób badania.