Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wredna synowa

Polecane posty

Gość gość
autorka pisala ze specjalnie napisala prowokacje wiec na co się wysilacie?głupie krowy

Gość gość
gość dziś Pic na wodę,taka sama mądra to napisała jak ty niedorobiona wariatko.

Gość gość
no zmije sssssssssss jadem ssssssssssss jadem kochane, pomocne, wspolczujace. zmije sssssssssssss jadem ssssssssssss jadem........

Gość gość
suuuuuuuuuuucczzzzkiiiiiiiii,czekkkkkkkkkajjjjjjąąceee na nieustającą pomoc

Gość gość
A w czym ta synowa jest zła i taka wredna? Bo wyprowadzili się na swoje? Bo pracowała, bo wychowuje dziecko? Nie rozumiem w czym jest zła. Nie chcesz się wnukiem opiekować to się nie opiekuj. Nie chcesz pomagać to nie pomagaj tylko nie oczekuj że oni kiedyś Tobie pomogą. Wiele kobiet na starość narzeka że się dzieci odwróciły. Za darmo się nikt nie odwraca, no sorry.

Gość gość
Autorko ja się Twojej synowej nie dziwię że nie chciała mieszkać z teściami, nie ważne że osobne wejście, liczniki itd. Byliśmy w podobnej sytuacji , osobne wejścia łazienka kuchnia, liczniki i tak nie było dobrze teściowie potrafili przylatywać o 7 czy 6 rano, wtrącali się do wszystkiego, zaczęło się wszystko sypać. W końcu kupiliśmy mieszkanie w starej kamienicy, wzięliśmy kredyt i teraz czuje że żyję. Nikt mnie nie sprawa, nie kontroluje. Młodzi powinni mieszkać sami.

Gość gość
a no właśnie,młodzi powinni mieszkać osobno. Z teściami to nie życie.

Gość gość
Nie wiem jak jest w Twoim przypadku Autorko, ale zauważyłam, że w dzisiejsze teściowe niechętnie podejmują się opieki nad wnukami, chociaż same kiedy były młodymi matkami chętnie z niej korzystały.

Gość gość
Dawny temat ale stare ku/r/w/isko plociuch jak synowej dope obrobila noo. Stara flufa

Gość gość
Dokladnie stare flufy. Moja tesciowa nic nie potrafi zrobic przy dziecku no bo jek dzieci wychowala jej matka ale co do madrosci rzadzenia i pouczania to kur///wisko pierwsze. Stara gnida pieprzona. Kur/we pognalam jak psa a niech mi tu do MOJEGO DOMU wetknie kiedys nosa to jej tego wielkiego nochala zlamne. Jak ja bym chciala zeby ona to przeczytala i wiedziala ze to ja napisalam. Zeby naprawde przeczytala to i wiedziala ze nienawidze ja jak bura suke. Najlepsze sa jej srebrne adidaski ja pierrr podroby air maxow. Baba 74 lata w takich butach do tego leginsy ojeb

Gość gość
A co do tej kurfy autorki to mysle ze myslala ze bedzie rzadzic u nich i do tego jeszcze beda jej do tej rudery dokladac. Stare kurfisko przepchane. Zeby je:bana zdechla za to co tu napisala razem z moja tesciowa flufa niemyta niech stare kurfy w przepoconych gaciach zdychaja

Gość gość
Przecież dziecko jest tak samo syna jak synowej. Dlaczego więc taka matka (teściowa) nei napisze ,zę nie chciała synowi popilnować dziecka. Ma do tego prawo, ale niech sie odczepi od synowej, syn jest ojcem i ma takie same obowiązki wobec dziecka najwyraźniej musiał wyręczyć się mamą , nie chciała trudno.