Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba ktoś mi bardzo źle życzył

Polecane posty

Gość gość
tu autorka, widzisz mówiłam, że to nie ja :). Mieszkam w Polsce i nigdy nie emigrowałam.

Gość gość
mieszkasz obecnie w Polsce czy za granica? nie uciekaj bo bede odswiezal co jakis czas strone

Gość gość
cryyyyyyyyy ja to zawsze mam pecha w milosci

Gość gość
Haha robilas na złość ludziom i to do ciebie wrocilo Miało nie wrócić? Tak się nie da bejbe

Gość gość
nie prawda, rozni ludzie maja rozne karmy do przepracowania i to jest zalezne od daty urodzenia

Gość gość
przykro mi ale nie mam zamiaru pisać tutaj w kółko tego samego- mieszkam w Polsce i zawsze mieszkałam. To jest już ostatnia informacja przez mnie podana.

Gość gość
Karmy srajmy Robiła przeciwko innemu człowiekowi i myślała, że nie ma konsekwencji To twoje poczucie winy, ból, itp....

Gość gość
nie moja wina ze Twoj opis pasuje do tej o ktorej mysle, opricz tego ze nie mieszka w Polsce a ostatnio dowiedzialem sie o tym, ze rozmysla i teskni o bylym chlopaku i nie wiem czy ona z kimkolwiek o tym rozmawiala czy moze ona mi odrobine zaufala... ale skoro mowisz ze to nie Ty to nic, powodzenia w zyciu

Gość gość
na to wygląda że nie ja :) może szkoda nawet.. no cóż ale dziękuję i wzajemnie :)

Gość gość
a ja nadal myślę, że to Ty tylko teraz jak wiesz, że ja wiem to nie chcesz się przyznać bo się mnie boisz tak jak Ci wtedy w sobotę powiedziałem

Gość gość
a czego niby miałabym się bać? jeśli mi nie wierzysz to trudno ale ja nic chyba na to nie poradzę bo niby jak mam udowodnić?

Gość gość
różnicy wieku albo że zrobię Ci krzywdę emocjonalną albo sam nie wiem, a i tak mi nie udowodnisz, bo jeśli Ty wiesz, że ja wiem to zawsze możesz kłamać

Gość gość
a przez to, ze jestes taka niedostepna to bije sie cokolwiek zrobic bo nigdy nie bede pewien co sobie pomyslisz, nawet jakbym sie w Tobie zakochal a Ty we mnie nie to tylko znowu bym cierpial dlatego mam te wszystkie obawy przed dalszym dzialaniem

Gość gość
autorko moja najukochansza a jesli kupilbym Ci ladne kolczyki to co bys zrobila?

Gość gość
życie, tak to bywa jak się jest zadufanym w sobie i uważa się, że jest się pępkiem świata

Gość gość
Módl się o uzdrowienie wewnętrzne, a najlepiej idź na taką specjalną msze o uzdrowienie, uwolnienie od złych duchów, złorzeczeń, przekleństw ludzi, którzy ci źle życzyli. Módl się i proś Boga by Cię uzdrowił i w intencji tego chłopaka też. 100 % ktoś Cię przeklął, uroki rzucał ktoś tobie nie życzliwy.

Gość gość
glupia jestes myslac, ze dasz sobie rade sama, skoro juz teraz masz problemy zdrowotne to myslisz ze pozniej bedzie lepiej? zle robisz ale ja nie bede sie na sile pokazywal jak wiele tracisz tylko po to abys zmienila o mnie zdanie i z wielkiej laski chcialabys ze mna nawet porozmawiac, nie bede robil z siebie niewolnika bo za duza wartosc siebie mam moze za kilka lat docenisz co stracilas

Gość gość
kafe paranoja..

Gość gość
jeszcze będzie dobrze, księżniczko

Gość gość
o autor :D cd

Gość gość
autorko jak Ci się żyje