Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie zachowania świadczą o tym, że kobieta chce mnie?

Polecane posty

Gość gość

1. Patrzy w oczy/Peszy się kiedy to odwzajemniam. 2. Często spogląda w moim kierunku. 3. Milczy czasami. 4. Mówi teksty typu 'Udusze cię'. 5. Kiedy stoimy grupą osób zawsze staje obok mnie, bardzo blisko. 6. Dotyka mnie/Opiera się o mnie.

Gość gość
Prawdopodobnie tak, ale na 100% Ci nikt nie powie,bo nie wiadomo co w jej głowie siedzi :D

Gość gość
Ile macie lat? jesteście w gimnazjum jeszcze czy liceum?

Gość gość
1-3 pewnie masz cos na twarzy a ona nie chce ci o tym powiedziec 4-6 obczaja cie zeby wybrac najlepszy moment na uduszenie.

Gość gość
Już jesteśmy dawno po LO i Gim. Pracujemy ze sobą. Proszę o normalne odp.

Gość gość
nie wiem czy nie nad interpretujesz, bo ja z moimi kolegami z pracy to sie zachowuję tak, że praktycznie cały czas sie podrywamy - może tak dla żartu...nie wiem, zaczepiamy głupimi tekstami, dogadujemy sobie, śmiejemy się, idziemy razem na kawę, dajemy sobie prezenciki i nawet myślałam, że chyba dajmy na to podobam sie temu X. Nawet sie zaczęłam podkochiwać w nim. A tu nic. Zrozumiałam, że to sa wygłupy więc trudno, nadal się wygłupiam z nim jako kumple z pracy znamy się latami. Ale z innymi też, zaczepiam, gadka szmatka...nic z tego nie wynika...więc nie wiem, można się naciąć, w moim przypadku zaczepki były bardziej nachalne z obu stron i okazuje się, że to normalne zabawy koleżeńskie...

Gość gość
Ale u Was to inna sytuacja gość 00:05. U mnie i tej panny wygląda to tak, że my się po pierwsze za dobrze nie znamy, po drugie dużo ze sobą nie gadamy, bo nie ma na to czasu, a mimo wszystko czuję z nią jakąś specyficzną więź i wydaje mi się że ona też? Ogólnie takie gapienie się bez słów odbieram nieco dziwnie..