Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneli1988

ujastek kraków

Polecane posty

Gość korneli1988

witam czy któraś z mam rodziła na ujastku w krakowie? ja mam miec CC i chetnie bym sie dowiedziala o tym szpitalu

Gość gość
ja rodzilam tam w 2010 roku wiec troche czasu minelo.rodzilam sn mialam 2 polozne bo akurat byla zmiana 2 h z jedna reszte z inna. nie mialam kupionej poloznej ani lekarza ale lekarz prowadzacy ciaze tam pracuje. wtedy doradzctwo laktacyjne jak dla mnie lezalo, nikt mi nie pomogl tam raz byla kobita zapytac jak tam i tyle. raz chodzila psycholog. pielegniarki budzily w nocy i pytaly czy sie karmi dziecko w nocy. opieka taka sobie przemial tam mieli nieziemski wtedy teraz pewnie jest podobnie. laski wrecz czekaly z dziecmi na wolne lozko na salach. jedyne co to warunku byly spoko tv w pokoju, pokoje 2 osobowe. fajnie czysto nowo to na plus. kieyds jak bede w ciazy pewnie znowu tam pojde rodzic

Gość korneli1988
ok pieknie dziekuje. ja dostalam tam skierowanie bo wyszlo ze maly ma wade serca i od razu prokocim jest zalatwiany. pozdrawiam

Gość gość
Ja rodziłam tam trzy lata temu wprawdzie, warunki są świetne, jak w prywatnych gabinetach- zresztą szpital prywatny jest. Pokoje dwuosobowe z łazienkami, lekarze troskliwi, nie zwlekają z cesarką kiedy trzeba, położne same miłe spotkałam, moja przy porodzie- anioł :) Zastrzeżenia mam jedynie do wsparcia laktacyjnego, wręcz mi polecano dawać dziecku butelkę chociaż spadek wagi był w granicach normy, z drugiej strony- nie ma terroru laktacyjnego na co narzekają mamy w innych szpitalach. Ale poza tym- żadnych zastrzeżeń, może poza paskudnym jedzeniem ale to chyba normalka, no i może się coś zmieniło przez te 3 lata (zresztą jest bufet).