Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W radiu reklamują kulki do ćwiczeń pochwy. Ten świat schodzi na psy.

Polecane posty

Gość gość

Co chwila słychać w radiu reklamę kulek do ćwiczeń mięśni kegla. Co jeszcze będą reklamować ? Masaż prostaty czy wibratory ?

Gość Pochwa_Lony
jak reklamowali kolejna bzdure ktora MUSISZ miec bo bez tego jestes NIKIM to nikt nie reagowal ida dalej :D

Gość gość
POWAŻNIE? no ja już widzę że reklamują na zwiększoną aktywność seksualną, ale TAKIE COŚ? poraż-ka, napisz petycję do radia że nie chcesz żeby dzieci tego słuchały

Gość gość
ja tam sie realizuje w strzelaniu do idiotow z broni krotkiej polaltomatycznej psze pana

Gość gość
a na portalu gazeta na pierwszej stronie zdjęcia golych doopsk, rozdziawionych mord w czasie orgazmu, rzygac sie chce

Gość gość
by kobiety nie były kłody i potrafiły coś więcej niż tylko stękać

Gość gość
haha, jaki debil, :D to faceci sa chujkami i slabi w te klocki, myśą ze jak wsadzą to wystarczy LOL

Gość gość
gość dziś Co chwila słychać w radiu reklamę kulek do ćwiczeń mięśni kegla. Co jeszcze będą reklamować ? Masaż prostaty czy wibratory ? -Bardzo dobrze debilu (debilko), Silne mięśnie kegla to macica na miejscu i mocny pęcherz. Reklamy podpasek dla kobiet nie trzymających moczu cię jakoś nie oburzają.

Gość gość
"myśą ze jak wsadzą to wystarczy " ja właśnie o tym :) Facet myśli, że długość i możliwość erekcji czyni z niego wspaniałego kochanka. Kobieta uważa, że posiadania waginy i stękanie w zupełności wystarczy. Jesteście tacy sami. :D