Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puffi

Chciałabym mieć takie drobne rzeczy jak

Polecane posty

malutki domek, który byłby tylko mój i już nigdy nie mieszkałabym w żadnym bloku. W bloku się źle mieszka, z rodziną zerwałabym kontakt bo by mi tylko szkodzili i do tej pory szkodzą, włączając telewizor na cały regulator w bloku, ani jedno, ani drugie nie przejmuje się tym, że ktoś może policję wezwać, tylko telewizja krzyczy zarówno w pokoju jak i w kuchni, z rodzicami w pewnym wieku lepiej nie mieszkać i się od nich odizolować.

Gość gość
Ile masz lat, dziecko?

Gość gość
Duze dziecko, w takim razie :) Bierz sie do roboty, jak ten domek ma byc malutki, to dasz rade sama zbudowac.

Gość gość
A ja mam domek za miastem, z ogrodkiem, drzewami, obok las. A w domku brunet. Ja to mam zycie.

Gość gość
tez mi sie marzy domek.

"A ja mam domek za miastem, z ogrodkiem, drzewami, obok las. A w domku brunet. Ja to mam zycie." Szczęściara! :)

Gość gość
marzenia musza sie spelnic.

Gość ZNAWCA EKSPERT
Dzisiaj jesteś nieszczęśliwa bo nie masz domku. Jutro będziesz go miała i dalej będziesz nieszczęśliwa bo znów czegoś będziesz chciała. Nie chodzi o to żeby nie dążyć do czegoś. Po prostu trzeba zdać sobie sprawę z tej płapki umysłowej. A szczęście to nie cel ale droga i zaczyna się od bycia szczęśliwym by coś osiągnąć. Ale nie ma to już wtedy tak wielkiego znaczenia, bo i tak jesteśmy szczęśliwi. I własnie dlatego paradoksalnie łatwiej nam coś zdobyć, o mamy mniejsze ciśnienie.

Gość gość
Spelnione marzenia dla wszystkich! Ja stawiam!

Gość gość
ZNAWCA EKSPERT ma rację. Ale coś mu się mocno pier/doli i dlatego nie ma racji. Jak to expert.