Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie Panie co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Otóż jestem człowiekiem wolnym w pełnym tego słowa znaczeniu jako 24 letni facet mam swoje potrzeby nie pije alkoholów ani nie palę dobrze się odżywiam i dbam o higienę osobistą ale za to chcę skorzystać z usług prostytutek w celu zaspokojenia swoich potrzeb i chciałbym się do tego przygotować, mianowicie nie wiem co kobiety bardziej preferują chodzi o owłosienie w okolicach penisa bo nigdy tych miejsc nie ruszałem, czy miałbym coś poczynić w tym kroku czy zostawić tak jak jest. Kobieta ta ma 40 lat.

Gość gość xyz
Czekaj, co? Pytasz nas, jak się masz przygotować do wizyty u 40-letniej prostytutki? Umyć. Owłosienie przystrzyc. Nie na zero, ale krótko. No i nie zapomnij o zabezpieczeniu. Odpuść sobie też chęć zaspokojenia jej inaczej, niż dłonią - możesz złapać infekcję, którą potem ciężko wyleczyć. Innymi słowy żadnego oralnego z prostytutką, chyba że ona Tobie - ale wtedy też w gumce!

Gość gość
Przecież to prostytutka - Ty liczysz, że jej przyjemnosć sprawisz czy co? :D :D Czysty musisz być bo inaczej Ci nie da, gumki obstawiam, ze ma. x Ale no co to az różnica co kobiety lubią skoro idziesz do d****i? :D

Gość gość
kmiocie piertolniety jesteś dobrze :D