Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdgfe8

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość kdgfe8

Hej mam problem Ostatnio zauważyłem ze pewna dziewczyna zerwała z chłopakiem . Usunęła wszystkie fotki z nim i nie ma już statutu w związku. Napisałem do niej czy ma pewien program który jej dałem bo mi sie usunoł, ona napisąła ze niestety nie ma. wiec napisalem jej ze trudno i co u niej slychać. Napisała ze jest na uczelni i co u mnie słychać, wiec jej napisałem ze wróciłem z wyjazdu i ze ma fajne fotki jak spiewa gdzie sie tak rozśpiewala , i moze wzuci takie jedno zdjecie z dzieciństwa ona napisała zebym ja wrzucił coś z wyjazdu napisałem ze unikałem obiektywu i zaptałem ponownie gdzie sie tak zozśpiewała na tych fotkach i czy jutro tez ma uczelnie ona napisalła "też:(" co mogę jej napisać jak kontynuować rozmowe

Gość gość
Raczej nie ma ochoty z Toba gadac...

Gość kdgfe8
Jeszcze chce sprubować napisze jej zeb jakoś da rade zeby sie nie smuciła, ze jak wróci to jakiś film dla relaksu i jutro bedzie dobrze czy coś innego jej napisać napisac ze jade na basen i ze moze dla relaksu jechać ???

Gość gość
Spytaj sie jej prosto czy chce podzierzyc pałku dla relaksu

Gość A może się nie znam
Czy ja się nie znam, czy ty koleś gadasz jak shisteryzowana KOBIETA ... :)

Tak zj*****j rozmowy nie ma nawet co kontynuowac. Skasuj konto, zaloz nowe i zagadaj jeszcze raz... ;)