Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puffi

Kiedyś wezwałam pizze na czyjś adres a zastanawiam się co by było jakbym np.

Polecane posty

wezwała straż, policję lub pogotowie czy coś z podobnych instytucji, byłby jakieś konsekwencje, jakbym kupiła kartę i z telefonu zatelefonowała do któryś z tych wymienionych urzędów?

Gość gość
namierzą Cię i będziesz miała przesrane , głupszego pomysłu nie mogłaś mieć

ale może by nie udało im się mnie namierzyć????? jakbym kupiła inną kartę a potem ją wyrzuciła.

Gość gość
Pogotowie pojedzie na Twoje falszywe wezwanie, zamiast ratowac zycie komus kto moze umiera. Puknij sie w swoj pusty leb.

Ale oni tam mają kilka karetek :) jedna mniej karetka :o nikt przez to chyba nie umrze.

Gość gość
wezwij do siebie niech Ci zabiorą i przebadają bo chyba nie wszystko z Tobą w porządku

Gość MarlenkaS
Ty p******a suko zara ja cie k***a namierze, zamiast takich glupot szukaj mi perfumu lilii donna karan gold, do nogi psie!!! Dlaczego takie glupoty piszes, a mi perfum to kto zalatwi??

Gość MarlenkaS
Szukaj mi perfumu i wstawiaj smieciu na allegro bp te kwiaty cmentarne mnie podniecaja

Gość twoja fanka smerfetko
Zrob to Jak wyzucisz karte to cie nie maja szans nazmiezyc. Wydasz piataka a bedzie ubaw na cale zycie. Najlepiej na policje. Powiedz ze na lotnisku albo w hipermarkecie jest bomba. Napisza o tobie w gazetach. jak ja ci zazdroszcze.

Gość MarlenkaS
Druga tez chce miec nowotwor wywrozony?? Jestem brzydka jak ktos mi nadepnie, szukaj PERFUMU LILIA!!!!