Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bać się gdy odrzuciłam

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie , że powinnam bać się mężczyzny którego jakby odrzuciłam tzn odrzuciłam w sensie pójścia do łóżka ale nadal utrzymywałam z nim kontakt koleżeński . Teraz mam wrażenie że człowiek ten nie mógł się jednak z tym pogodzić . Urażona duma czy co ? nie wiem . Popada w jakaś paranoję np. gdy coś powiedziałam to robi z tego aferę , mało tego wciąga w tą sytuację mojego kolegę z pracy , którego nienawidzi . Ja natomiast tego kolegę chwaliłam pod względem jego kompetencji zawodowych . A ten człowiek nie wiem może był zazdrosny czy nie wiem co . Stwierdzam że mężczyźni nie są jednak normalni bo nie umieją się przyjaźnić z kobietą , a powinni zrozumieć że my nie sypiamy z każdym . Całe moje otoczenie znając sytuację stwierdziło że człowiek ten jest chory psychicznie , bo rozpowiadał jakieś ploty i wywlekał słowa wyrwane z kontekstu na mój temat . Człowiek ten kompletnie nie znał się na żartach . Stwierdziłam że to jakiś psychopata i mam wielką nadzieję że o nim nie usłyszę już nigdy w życiu !!!! psychopata ,który umiał początkowo świetnie manipulować pytanie do mężczyzn czy też mścicie się na kobiecie która nie chciała się wami przespać ? lub do kobiet czy kiedyś miałyściepodobne zdarzenie ?

Gość gość
faceci tacy są ze mszczą się za to że nie chciałaś dać d oo p y