Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was uwaza ze zmarnowal zycie fatalna praca itp

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lata> Nie mam kobiety i nie mialem. Mam beznadziejna prace bez perspektyw. Nie mam znajomych do tego jestem chorobliwie niesmialy.

Gość gość
spokojnie kolego co znaczy nie miales kobiety? jestes prawiczkiem? nie calowales sie z dziewczyna? nie byles na randce? czy [po prostu nie byles nigdy w dlugim powaznym zwiazku? co znaczy nie masz znajomych? zero? zadnych? ile zarabiasz?, jaki zawod? jakie wyksztalcenie? z kim mieszkasz? czym sie objawia twja niezmialosc?

Gość gość
bylem na randkach i sie calowalem ale nic wiecej, znajomi tylko z pracy, zadnych i imprez, wyjsc :-(, mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kilkoma osobami za granica niesmialosc - nie potarfie poderwac kobiety

Gość gość
ja zmarnowałam zycie przez nieodpowiednich facetów

Ja zmarnowałam sobie życie bo popełniłam wielki błąd. Miałam dobrą pracę, ale ją straciłam, z własnej winy. Reszta też się nienukłada dobrze przez moj charakter, ale akurat jest mi ze sobą dobrze, tylko jie umiem sobie wybaczyć tego błędu.

Gość gość
Ja mam 35... wszystkie prace, które miałam, były fatalne. Mimo, że się dokształcam, nie mogę znaleźć normalnego, uczciwego pracodawcy płacącego choć 2200 zł netto. Nie mam męża, dzieci. Ale jeszcze żyję. :) Więc wszystko może się zmienić.

Gość gość
kaktuss - jak bym czytała siebie. Ale ale...

Gość gość
Ja mam 32 lata też nie miałem nigdy dziewczyny przez swoją nieśmiałość bo powodzenie miałem a pracę prawie zawsze miałem taką której nie lubiłem lub w której się nie spełniałem. Ogólnie uważam że przegrałem życie bo nie mam żadnych perspektyw na lepsze jutro.

Gość gość
No to się odważ :D Mój facet miał 34 lata, jak się odważył mnie poderwać,a byłam też jego w zasadzie pierwszą dziewczyną. A mnie jakoś urzekła jego nieśmiałość i dobre serce :P

Gość gość
Jestem szczęśliwy, mam niezłe życie, a poza tym mam duże poczucie luzu i humoru. :) Prawdę mówiąc widuję wielu ludzi którzy teoretycznie powinni być szczęśliwsi niż ja, a nie są. :D

Gość gość30600
pogadajmy na fb

Gość gość
kto chce pogadac??