Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyjatkowaxxxx

wielu partnerow seksualnych, brak zwiazku

Polecane posty

Jestem atrakcyjna, inteligentna, mam wspaniałych przyjaciół, rodzinę i studiuje na prestiżowej uczelni. Na prawie każdej płaszczyźnie życia mi się układa. Mężczyźni wykazują mną spore zainteresowanie od rówieśników po mężczyzn +50. Nie oceniajcie mojej moralności, prawdopodobnie jest mocno wybrukowana, spalam z 25 facetami, z jednymi były to jedno-nocne znajomości z innymi kilku tygodniowe, max do 4 msc spotykania (nie związku). Z zadnym nie byłam w związku, czasami pojawiało się zaangażowanie z jednej albo z drugiej strony, ale nigdy nie potrafiłam zbudować stałej relacji. Spotykałam się ze skrajnie rożnymi mężczyznami, rówieśnicy, faceci kolo 30, faceci po 40, zamożni, intelektualiści, muzycy. W wieku 15 lat zostałam zgwałcona, nie znałam sprawcy, wie o tym kilka bliskich mi osób, nie wie nikt z rodziny. Nigdy tez z absurdalnych przyczyn, a potem już żeby nie rozdrapywać zabliźnionych ran nie zasięgnęłam fachowej porady psychologa w tej kwestii. Czy to, ze nie potrafię zbudować stałej relacji, seks bywa (nie zawsze) dla mnie czysto fizyczny i bardzo szybko potrafię iść z meczyzna do łózka, potrafię zbudować więź emocjonalna ale cały mechanizm zaangażowania prowadzący do związku uaktywnia mechanizm dziwnych jakby obronnych zachowań (lek przed zaangażowaniem? mimo, ze paradoksalnie chce być z kimś i dla kogoś) czy to wszystko może mieć swoje korzenie w tym gwałcie ?

Gość gość
oczywiscie ze tak musisz wybaczyć przebaczyć i sobie i jemu ze go spprowokowałas to jest długoletni proces

Gość gość
wedlug jakis tam badan amerykanskich "naukowcow" Im wiecej partnerow kobieta miala tym wieksze prawdopodobienstwo ze stworzy trwaly zwiazek. O dziwo z tego co pamietam u facetow brak takiej lub odwrotnej zaleznosci. Wedlug mnie u Ciebie jest dodatkowy problem a mianowicie g**** a przez to probujesz poprzez kolejnych partnerow zmarginalizowac seks a przez to i g**** Obejrzyj film "Corka Generala"- moze pozwoli Ci dostrzec problem i jego rozwiazanie.

Gość gość
A odczuwasz potrzebę bycia w trwałym związku?

Gość gość
sorki mialo byc mniejsze prawdopodobienstwo a wieksze ze go nie stworzy.

Gość gość
to przykre co piszesz ale nic nie tlumaczy takie łajdaczenie sie

Lajdacze sie to prawda ale z glowa, zawsze sie zabezpieczam i regularnie badam. Kolejna kwestia nigdy nie mialam orgazmu podczas stosunku... a z facetami probowalam wszystkiego. Od normalnego seksu do analnego, po sado maso, zabawki, feliato ... orgazm mam tylko sama ze soba. Mam chyba w sobie jakis mur i blokade, boje sie byc i zaufac na 100%. Chociaz kazda znajomosc zaczyna sie u mnie bardzo intensywnie, nie mam sitka na swoje mysli, jestem otwarta, daje sie poznac, faceci do mnie lgna jak pszczoly do miodu... tylko predzej czy pozniej cos nie wypala

BSA gdyby nie to, ze mowie biegle w 4 jezykach i uczeszczam na bardzo dobre studia , moze bym zostala... ale studia i znajomosc jezykow stwarzaja mi perspektywy dobrze platnej pracy. Zreszta nie sypiam z byle kim tzn. kazdy z moich partnerow to swiadomy wybor, pociagali mnie fizycznie/ intelektualnie. Prostytuktka ma maly wplyw na swoja klientele. Zreszta ja chcialabym stalego zwiazku, tylko nie potrafie go stworzyc, seks tez nie jest dla mnie do konca czysto fizyczny.

Gość gość
Dziurę masz taką jak wszystkie inne. Zwykła mokra c**a.

Gość idz na spychoterapie
ja na twoim miejscu poszlabym do jakiegos specjalisty od glowy, imo zwiazek z wczesniejszymi przezyciami jest bardzo prawdopodobny, co do braku orgazmu podczas seksu to ja mam go tylko wtedy kiedy kocham osobe z ktora to robie, tylko wtedy potrafie sie otworzyc ps. tez bylam zgwalcona

sama studiuje psychologie kliniczna, chce zostac seksuologiem. To taki zyciowy paradoks chyba :) Czuje podczas seksu bardzo duzo emocji i to tez nie jest do konca tak z 90% tych factow z ktorymi spalam laczy/laczyla mnie wiez emocjonalna, jak juz wczesniej pisalam latwo zjednuje sobie mezczyzn. Ostatnio bylam zakochana w facecie, ale to byl zly facet, okropny kobieciarz, przezylismy cudowne 2 miesiace i nagle przestal sie odzywac teraz po kolejnych 2msc znowu pisze, ze teskni etc. Byl zodiakalna ryba one ponoc tak maja, ze popadaja w milczenie a do tego wiem, ze zrobil to dla mojego dobra bo widzial, ze sie angazuje a bylo miedzy nami 25lat roznicy ... wiec ta relacja nie miala racji bytu

wyjatkowaxxxx -Jesteś po prostu dupodajką, masz taki charakter i nic nie poradzisz, to tak jak z facetami, co nie chce się im ****ać, ale każdą podrywają, znam starego pryka, wyglądał na 70 lat ale żadnej nie odpuścił, aby ją poderwać a miał żonę, dzieci i wnuki a jak sam mówi, to już żonie nie daje rady przelcieć, bo erekcji brak. Ty masz taki charakter i tyle, zdzira będzie zdzirą. Zostań prostytutką, na tym fachu dobrze zarobisz, jesteś młoda, wiec nawet 20-30 tys miesięcznie zarobisz

Otóż to - ladacznicą jesteś. Pogrzebałaś się za życia - już żaden facet cię nie przygarnie z taką przeszłością ordynarną. A jak tacy psycholodzy mają świadczyć usługi, którzy sami moralnie są na bakier to ja dziękuje.

Gość gość
nie obrazajcie autorki, nie zasluguje na to

dziewiędziesiąt dwa od Ciebie akurat czuje sroga desperacje, wg na kafe sa faceci ? to dla mnie jakis ewenement, myslalam, ze to babskie forum. Mozliwe, ze jestem dupodajka, ale sama wybieram z kim sypiam, rownouprawninie w koncu jest mezczyzni moga to dlaczego kobiety nie. Moim problemem jest to, ze caly mechanizm zaangazowania ukatywnia caly mechanizm samoobrony mimo, ze chce stalego zwiazku to cos mnie blokuje i szukam przyczyn w tym g****ie. Nie mam problemu z liczba moich partnerow bo 90% z nich byla i jest cudownymi facetami :)

ja sie badam na hiv, hcv,hpv, wenery, chlamydie i nic mi nie jest, niektorzy nawet nie maja pojecia o takich badaniach :) i jestem w 100% zdrowa chodze tez do ginekologa regularnie, robie cytologie etc. ilosc partnerow nie jest wyznacznikiem zdrowia, znam dziewczyny co maja 1-3 partnerow i chlamydie, i po 5 hpv

Gość gość
"Moim problemem jest to, ze caly mechanizm zaangazowania ukatywnia caly mechanizm samoobrony mimo, ze chce stalego zwiazku to cos mnie blokuje" podtrzymuje to co pisalam wczesniej, moim zdaniem to pozostalosc po g****ie, nie lecz i nie diagnozuj sie sama, wiesz ze to bez sensu. Nie pozwalasz sobie na pelne otwarcie i pelne zaangazowanie, mialam dokladnie to samo, im bardziej mi zalezalo tym bardziej czulam sie niepewnie wiec sie wycofywalam na bezpieczniejsza pozycje. Zaluje ze kiedy byl na to czas nie skorzystalam z fachowej pomocy

Gość gość
zalecam poradnię seksuologiczną

Gość gość
Moja c**a po tylu latach jest naprawdę wielka, wszystko się zmieści.

Gość gość
hahahaha 92 szuka dziewczyny na forum;D tak też można

Gość gość
Dziewczyno tylko psycholog Ci pomoże albo seksuolog. Nie ma się czego wstydzić. To zwykły lekarz tak jak np. pediatra tylko on pomaga poukladać nam wszystko w głowie. Na forum nikt Ci nie pomoze, a wręcz przeciwnie

Gość gość
Sama sobie zaraz pomogę

Gość Mirodow
A jak wyglądają Twoje relacje z facetami poza łóżkiem?

Gość gość
Zawsze zastanawiam się co pomyśli facet kiedy zobaczy moją cipę. Ładna jestem, ale mam takie wielki firany echhh. I kiedy się wypinam na pieska to moja cipka się tak otwiera, taka wielka dziura. Wstydzę się tego. Nie mam takiej małej. I kto mi pomoże, psycholog ?

Moje relacje z facetami poza lozkiem sa bardzo dobre, mam tez bardzo dobry kontakt z moim ojcem. Jestem dobrym sluchaczem i przyjacielem, czesto doradzam facetom w kwestii problemow sercowych, zwierzaja mi sie. Czasami mam wrazenie, ze lepiej dogaduje sie z facetami niz z kobietami. Masz racje tez uwazam, ze to pozostalosci po g****ie, mimo, ze teraz fakt, ze zostalam zgwalcona jest mi hmm przebolalam to, ale ta trauma na pewno gdzies we mnie drzemie. Tez bardzo zaluje, ze nie skorzystalam z fachowej porady wtedy kiedy byl na to czas. Wybiore sie do psychologa, wiem, ze powinnam.