Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja eks moj przyjaciel

Polecane posty

Gość gość

Po paru latach zostawilem moja eks. Bardzo czesto sie klocilismy i ogolnie mielismy inne spojrzenie na zwiazek. Od niedawna spotykam sie z nowa dziewczyna. Tamtej juz po prostu nie kocham,ale bardzo mi jej brakuje. Byla moim najlepszym przyjacielem wiele lat i wiedziala o mnie wszystko. to jej sie zalilem i to przy niej bylem soba jak z nikim. Mam takie dni,ze bardzo tesknie i chce ja zobaczyc,przytulic i zapytac jak sobie daje rade,ale postanowilem,ze dla jej dobra zerwe kontakty. Juz miesiac jej nie wdzialem. Czy na pewno dobrze robie? Bardzo bym chcial miec z nia kontakt.Wiem,ze ona tez bo ostatnio pisala jak jej ciezko,ale ja nic nie odp. Boje sie jednak,ze kazde nasze spotkanie bedzie sie konczyc klotnia i jej placzem i,ze bede jej robic nadzieje. Ona nie miala wielu osob poza mna. Bardzo czesto podkreslala,ze jestem najwazniejszy w jej zyciu. Jak sobie pomysle co ona teraz przezywa :(.Moja nowa partnerka nic nie wie o mojej eks i nie pyta. Nie wiem tez jak ona by na to wszystko sie zapatrywala. Wstyd mi jest tak odejsc z zycia eks. tak jakbym ja mial gdzies,gdzie to wcale nie jest prawda. przez miesiace po rozstaniu ona bardzo mnie wspierala bo starcilem prace i w ogole wiele problemow bylo.teraz wychodzi,ze wyszedl na prosta,poznalem nowa laske,a moja eks olewam.

Gość gość
Żyj tym co masz teraz a nie ex,To normalne że wracasz myślami do niej ale nie zostawaj w przeszłosci buduj teraźniejszość

Gość gość
powiem ci tak: nie przyjaźnię się z eks i tego samego oczekuję od mojego partnera. Miałam już sytuację, kiedy mój facet wylądował w łóżku ze swoją "przyjaciółką" i nigdy więcej nie dam się wrobić w coś takiego

Gość gość
nie chciałabym, żeby mój facet przytulał się do swojej ex, sorry ale to chore

Gość gość
ale jesli zaraz po rozstaniu wasz eks by bardzo cierpial to i tak nie wyciagniecie do niego reki? jesli nie to moze zostawie wszystko tak jak jest...