Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wyobrażam sobie złe rzeczy?

Polecane posty

Gość gość

że sie przewróce, że ktoś się zabije, że ktoś z bliskich umrze, że stanie się cos złego, że pies wyskoczy z balkonu jak się mu rzuc***iłkę za barierke.czemu wciż widzę złe rzeczy w głowie? takie myśli same przychodzą. a dzis w nocy śniło mi się, że ktoś mi do terrariumz myszoskoczkami wpuścił boa dusiciela'-( czemu ja mam takie mysli i wizje?;-(

Gość gość
Hej, też tak mam, ale na szczęście to tylko myśli, nie przechodzą w czyny. A skąd to się bierze? Nie wnikam, bo to tylko myśli.

Gość gość
ja też tak mam i chyba wiem z skąd to się bierze wydaje mi się to cechą charakteru jestem osobą ostrożną i wszystko zawsze planuje może dlatego przewiduję najgorsze ewentualności

Gość gość
boisz sie wszystkiego bo sie tego nauczylas od spoleczenstwa wszystko w temacie złotko paranoja uwazana za norme :D powodzenia haha :D

Gość gość
raczej to sa mysli szatana a dlaczego bo dałaś mu dostęp do siebie poprzez grzech nawet w piśmie pisze kto grzeszy ten jest dzieckiem diabla idz do spowiedzi i potem komuni zeby na jego miejsce Jezus wszedł a ciało stało sie swiatynia ducha sw

Gość gość
szatan kusi ku złemu a Jezus i aniołowie ostrzegają nas przed niebezpieczeństwem

Gość gość
Skupiasz się na złych informacjach, to takie myśli są,