Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nuda w lozku, brak seksu

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy ze soba rok. Od kilku miesiecy mamy problem w lozku. Moj partner nie ma ochty na seks ze mna. Ciagle jest zmeczony, twierdzi, ze kocha ale on jest zmeczony. Nic tylko to ciagle zmeczenie az do wyrzygania. Szczerze, ja tez przesaje miec potrzeba bliskosci z jego strony. Czuje sie jakbym byla w zwiazku z "bratem". Coraz czesciej sie klocimy, najczesciej z jego strony, wszystko mu przeszkadza. Nie ma zadnych znajomych, nie ma zadnej rodziny, nie lubi ludzi. Zastanawiam sie nad odejsciem, z jednej strony mamy wspolne plany na przyszlosc z drugiej coraz rzadziej sie dogadujemy a jeszcze rzadziej "kochamy". Ostatni raz ponad 3 tygodnie temu.Czy ktoras z Was miala taki problem? Czy jest jeszcze jakas szansa na lepsze czy to jest juz poczatek konca?

Gość Czarna123456789Czarna
Widocznie ciężko mu poradzić sobie sam ze sobą. Emocjonalne problemy przenosi do łóżka czego wynikiedm jest brak sexu. Może zamiast nalegać odsuń się na jakiś czas i nie chciej sexu?

Gość gość
moze ma zaburzenia hormonarne nich zbada tarczyce watrobe

Gość gość
mój mąż nie ma wątroby, usunęli mu po wypadku :( tarczycy nie badał

Gość gość
Ten sam problem mam z narzeczoną już od dość dawna. Później, później, później, nie teraz.... już nie mogę tego słuchać. Oczywiście to później to czasami tydzień, czasami dłużej. A ja już nie mam siły walczyć ani o nią, ani o związek. Też nie wiem co robić.

Gość gość
Nie da się żyć bez wątroby!

Gość gość
miliony mężów na świecie udowodniły (a raczej zostali przez żony zmuszeni do udowodnienia) że bez seksu można żyć. Głowa do góry, po kilku latach przestanie ci to przeszkadzać