Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WróżkaZębuszka

Facet z zepsutym zębem :(

Polecane posty

Gość WróżkaZębuszka

Jak mam powiedzieć facetowi z którym zaczęłam się spotykać, żeby poszedł do dentysty? Fajny chłopak, a jedynka czarna. Masakra! Dlaczego ludzie szukający drugiej połówki nie dbają o siebie? Myślą, że im samo spadnie z nieba?

Gość WróżkaZębuszka
No niech ktoś pomoże...

Gość gość
a Tobie pewnie wali z krocza

Gość WróżkaZębuszka
podmywam się raz w tygodniu, kiepski żart :)

Gość gość
a Tobie pewnie wali z krocza x bardzo inteligentna odpowiedz :) rozumiem z zabkami na bakier :)

Gość WróżkaZębuszka
Ja nie mówię o przesadnym dbaniu. Ale żeby dorosły mężczyzna miał zepsute zęby? I co? On myśli, że ja go pocałuję? :/ Fajny facet, a tu takie coś... Szkoda mi tej znajomości, ale jak ktoś zębów nie myje to ja sobie nie wyobrażam pocałunków :(

Gość gość
ale jesteś zdesperowana

Gość gość
jak ząb czarny to moze martwy, tzn zepsuty ale zaleczony. Z pyska facetowi jedzie?

Gość gość
i na takie czarne zaleczone zeby sa sposoby ale jak ktos dentyste omija to chodzi z czarnym olej kolesia

Gość gość
a to tego nie wiedzialam o martwych zebach wiem tylko z literatury

Gość WróżkaZębuszka
Nie, to nie jest martwy ząb. Nie jest cały szary, tylko jego bok jest czarny. Dlaczego desperatka? nie wiedziałam, że ma takiego zęba jak się z nim umawiałam, a teraz jak go poznałam, to fajny facet i co? Przez zęba mam mu w tyłek kopnąć?

Gość gość
"Przez zęba mam mu w tyłek kopnąć?' ja bym kopnela, no chyba, ze potrafilby w jakis sensowny sposob wyjasnic jak to mozliwe ze chodzi z prochnica no ale tez nie umiem sobie takiego sensownego wyjasnienia wymyslic, nie mam az takiej wyobrazni

Gość WróżkaZębuszka
Wczoraj jadąc samochodem (chyba mnie te zęby prześladują) słuchałam jakiegoś radia (chyba RMF) i ktoś tam mówił, że za czasów komuny Szwedzi przyjeżdżali do nas uczyć się o próchnicy, bo u nich 2% społeczeństwa ją miało, a u nas 93% :D później jakaś dentystka się wypowiadała, że wśród 6-latków próchnica to 87%, a 8-latków 73%... W Szwecji 30 lat temu mieli 2%, a u nas do tej pory większość dzieci z próchnicą chodzi :(

Gość gość
Może powiedz mu, że Ty idziesz do dentysty, że coś tam. Akurat facet naprawdę może być fajny, ale oni ogólnie z lekarzami sa na bakier.

Gość WróżkaZębuszka
O, dobry pomysł, powiem, że idę, może pociągnie temat...

Gość gość
ja poprostu powiedziałam, ze ma isc do dentysty ( miał straszny kamień ) zawsze jestem bezpośrednia kiedys jeden nie używał dezodorantu pod pachy to mu kupiłam :D

Gość gość
powiedz mu ze idziesz na przegląd do dentysty i zeby poszedł z Toba bo widzisz ze ma 1 do leczenia, nie ma co owijac w bawełne

Gość gość
Jeju to nie bedziesz sue z nim calowac najwyzej :-) zostanie wam figo fago czy tez dzierżenie pałku :-) pzd

Gość gość
Próchnica jest biała a nie czarna.