Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci boją się podrywać piękne kobiety?

Polecane posty

Gość gość
bo na połyk trzeba zasłużyć , Robisz to na pierwszej randce , dlatego faceci nie traktują cie poważnie

Gość gość
"No to idź na speed randkę tematyczną, np. dla ludzi wartościowych, którzy wyznają wiarę katolicką. Pogadasz z 15 facetami z wybranego przedziału wiekowego i sama zdecydujesz z kim chcesz się dalej spotykać ...." ej to całkiem niegłupi pomysł, w końcu mieszkam w Krakowie wiec takie imprezki pewnie są tu organizowane, czemu nie

Gość gość
robie to tylko wtedy kiedy wiem ze cos z tego moze byc..

Gość gość
mieszkam w Krakowie a nie że Krakowianka, ja akurat jestem dziewczyną z gór

wyolbrzymianie... autorko jesli jestes atrakcyjna i zadbana to na pewno podrywa cie wielu facetow a ze tobie oni nie odpowiadaja bo maja nie te cechy ktorych oczekujesz to wychodzi co wychodzi... swego modela nie szukaj

Gość gość
tak jasne, klasyfikuj i wrzucaj wszystkich do jednego wora;) zresztą przepraszam ale macie coś do góralek?:}

Gość gość
sosssssss - racja podrywają mnie ale nie ci właściwi, ja szukam faceta, a nie chłopca, szukam kogoś kto potrafi stworzyc NORMALNY związek tymczasem uganiają się za mną sami ru/chacze bo inaczej tego nie ujmę, a ja z takimi facetami się nie spotykam

Gość gość
"Dobrym człowiekiem" - może w tym tkwi problem? Katolicy, zwłaszcza ci którzy obnoszą się z swoją wiarą są bardzo dobrymi ludźmi. :D (oczywiście nie uogólniam).

Gość gość
Katoliczką jestem aczkolwiek nie praktykującą, ale w głębi duszy wiem ze jestem dobrą dziewczyną ;-)

z reguly im ktos mniej atrakcyjny tym powazniejszy i normalniejszy do zycia....pobrobuj te katolickie spotkania i nie licz na okazje w gronie studentow bo tam nic powaznego nie ma tym bardziej do duzego miasta bo przyjezdza tam sie czlowiek wyszumiec

Gość gość
I jak żyje Ci się z tą dobrocią? nikt jej jeszcze nie wykorzystał?

Gość gość
juz nie raz.... nie warto byc dobrym czlowiekiem w tych czasach!