Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci boją się podrywać piękne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

jw, panowie czemu rezygnujecie z podrywu pieknych kobiet?

Gość gość
bo niektorzy maja niska samoocene i mysla ze "nie dla psa kiełbasa"

Gość gość
bo nie bede ukrywac ale jestem ładną zadbaną kobietą (znam swoją wartość) od pewnego czasu zauwazylam, ze faceci stają się w moim toważystwie bardzo nieśmiali, zaczęłam nawet cierpieć na brak towarzystwa, ostatnio chłopak, którego kiedys poznalam powiedzial mi ze bal sie mnie gdziekolwiek zaprosic bo bal sie odrzucenia z mojej strony, ja bardzo chciałabym znaleść w koncu faceta, niestety coś ciągle nie wychodzi

Gość gość
Ładnych ludzi idealizuje się - a kiedy dostanie się kosza od takiej lvl spada. ;) Uważaj na dupków, ich nie będziesz onieśmielać.

Gość gość
"Bo polscy faceci nie są przystojni" x No i co w zwiazku z tym ?

Gość gość
hahahahah! powiem wam ze macie racje ja poznalam nie dość że dupka to jeszcze Włocha, który mnie zranił i to dosyc mocno. Fakt faceci w Polsce do najprzystojniejszych nie należą ale zdarzy się taki od czasu do czasu, to nawet nie zagada bo się boi

Gość gość
Przeczytalem czemu sie boja POKRYWAC:-)

Gość gość
na kafe to raczej nie znajde przystojniaka a wokół mnie wszyscy juz zajeci:( olaboga co ja zrobie

Gość gość
macie jeszcze jakies pomysly? a moze ja wcale nie jestem taka ladna jak mi sie wydaje

Gość prawictwo pospolite 125
ja nie podrywam ani pieknych, ani brzydkich.. wiec nie wiem skad pomysl ze ktos sie boi kogos podrywać .

Gość gość
Bo sie boja ze jak ladna, to zaraz zdradzi badz kolega odbije. Proste jak swiat

Gość Romeo_Na_Białym_Rumaku
Gdzie i jak chciałabyś być poderwana?

ja nie podrywam i nigdy nie podrywałem kobiet.. Nie interesuja mnie randki

Gość gość
czyli jak przestane o siebie dbac przytyje jakies 20 kg mam wieksze szanse na bycie poderwana przez mezczyzne? POWAŻKA?

Gość Facet_Z_Klasą_Szuka_Żony
Ja w muzeach i na wystawach spotykam piękne kobiety (ubrane gustownie, ze smakiem i z długimi włosami). Lecz wszystkie mają u boku 10 X przystojniejszego faceta ode mnie, także nie mogę NIC :-(

nie masz wiekszych szans.. Nie zwracam uwagi na brzydkie dziewczyny z nadwaga.. JEzeli mialbym poderwac to predzej ładna niz brzydką....

Gość gość
Podrywamy tylko piękne kobiety są głupie i same nie wiedzą czego chcą. :)

Gość gość
ja jeszcze nie mam, moze powinnam zaczać chodzić na te wystawy?:)

Gość Adrian_USA
Już tłumaczę: - nawet jeżeli kobieta jest piękna, ALE jest ubrana nieprzyzwoicie, nieskromnie, w jakieś obcisłe leginsy wbijające się w rowek i dające efekt "camel toe", to ja automatycznie ją przekreślam, ponieważ w moich oczach kobieta jest to "devil woman". A takie unikam jak ognia. - jeżeli kobieta jest piękna, to pierwsza myśl: z pewnością ma faceta 10x lepszego, przystojniejszego ode mnie...

Gość goscinie
nie to ze sie boja, my poprostu wiemy ze mega ładne laski maja postawe roszczeniową . jestem ładna wiec wszystko mi sie nalezy. spotykałem sie z takimi laluniami, ZAZWYCZAJ to puste bebny, wory na sperme tylko do zapinki bo nie da sie z nimi wytrzymac. jedyne co daja w zwiazku to swoja uroda. jestem ładna i nic nie musze.

nie zgadzam się .. Ladna nie oznacza pusta.... Wiele kobiet mysli ze jest ładna bo zrobiła sobie wlosy na blond .. Bzdury ..

Gość gość
Ja naprawdę chciałabym stworzyć poważny związek ale męczy mnie to że nikt nawet o mnie nie zabiega:( może faktycznie czasami przesadzam z ubiorem bo jak np wychodze na jakas impreze to lubie ladnie wygladac i rzucac sie w oczy i mimo to ze wszyscy na mnie patrzą kazdy boi sie podejsc A TYPU MACHO I CHOIRAK NIE ZNIOSĘ! Takich facetów odrzucam od razu, chciałabym poznac w koncu kogos norlanego, kto doceni to jaka jestem, a jestem bardzo dobrym cżłowiekiem

Gość gość
dobrym człowiekiem hmmm ok mały test ... 1. połykasz ? 2. bierzesz po same bile ? 3. lubisz kako ? tak / nie

Gość gość
* lubisz w kakao ?

Gość gość
No to idź na speed randkę tematyczną, np. dla ludzi wartościowych, którzy wyznają wiarę katolicką. Pogadasz z 15 facetami z wybranego przedziału wiekowego i sama zdecydujesz z kim chcesz się dalej spotykać ....

Gość gość
tak połykam, lodzikie robie podobno rewelacyjne deep throat, anal raz na jakis czas jest ok.

Gość gość
Dobrym człowiekiem - czyli potrafię kochać, wysłuchać, być przy kimś kiedy ktoś mnie potrzebuje, jestem całkiem spokojną ale przy tym odważną I ROZWAŻNĄ osobą, byłabym idealną partnerką naprawdę nie rozumiem czemu nie potrafię znaleźć sobie mężczyzny, wiadomo jak każd akobieta przeszłam troche w życiu mam za sobą kilka mega nieudanych związków, zawsze trafiałam na dupków ale nie rozumiem dlaczego nikt się mną nie interesuje, mam grono wspaniałych prrzyjaciół, szybko nawiązuje znajomości, dużo zarabiam jestem niezależna finansowo, oprócz tego studiuję..