Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie niby takie eko, a na ulicach jakoś tego nie widać.

Polecane posty

Gość gość

Sorry, temat nie powstaje na bazie złośliwości, ale takie mam spostrzeżenie. gdzie nie spojrzeć w necie - wszystkie tak strasznie zwracają uwagę na jedzenie, wartości odżywcze, pilnują, żeby nie jeść syfu, zapychaczy i rzeczy tuczących. A gdzie te same matki na ulicach? Bo ja widzę 90% macior, które pchając wózek z dzieckiem są całe zmachane, spocone i zasapane, taki to dla nich wysiłek fizyczny. Brzuchy do kolan, pięć podbródków, niezadbane, odpychające, najzwyczajniej w świecie OTYŁE. Oczywiście dopuszczam i rozumiem jakiś odsetek, który nie ma wpływu na swoją tuszę przez choroby, geny, jakieś kwestie medyczne. Ok. Ale reszta??? Sorry .Sama mam 6 koleżanek, które rodziły w tym samym czasie co ja (poznałyśmy się na innym forum ciążowym, są z całej Polski) i tak samo: wszystkie takie zapatrzone w blogi kulinarne, zdrowe jedzenie, jakieś kotlety z soczewicy, soki ze świeżych warzyw, itp. A tylko 2 z nich schudła po porodzie, bo ostro ćwiczyły i nie położyły laski na swojej kondycji i diecie. Reszta - dużo gadania, zero działania. A d**y rosną. Czy wy też macie takie spostrzeżenia??? Z drugiej strony nie kumam - no to niby zdrowo gotują, a ta waga mało tego, że nie stoi w miejscu, to ciągle jeszcze rośnie. Jak to działa?? A może to tylko ściema i takie gadanie na fali tego, że teraz modny jest tryb życia FIT?

Gość gość
ściema, patrzą na taką Lewandowską czy Siwiec i marzą, że kiedyś też takie będą. Najczęśćiej jednak kończy się na smutnym korniszonku - siedzą takie przed laptopem, wpieprzają czekoladki, zapijają Pepsi i dalej marzą. i tak jak napisałaś - a dupa rośnie. Nie wierzę w to, że ktoś kto zadaje sobie tyle trudu i zdrowo, przemyślanie gotuje, nie chudnie. Bo za tym idzie wszystko - zaczyna dbać o sport, tryb życia, wkręca się w to. Jak tak nie jest, to tylko ściemnia żeby poczuć się lepiej z tą swoją otyłością. Takie jest moje zdanie

Gość gość
Jakie eko jak co druga szluga w gębie trzyma.

Gość gość
A powiedz takiej, że powinna poćwiczyć albo iść na basen :D " o nie nie, wiesz, u mnie to choroba, mam nadwrażliwość przełyku i śledziony, i tak nic nie pomoże" :D:D