Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auuutorka

spotykam się z ex bo liczę że wróci

Polecane posty

Gość auuutorka

Byliśmy razem 3 lata, mieszkaliśmy razem w jego mieszkaniu, z dnia na dzień wyprowadził się do przyjaciół i dopiero po moich namowach przyznał się że coś się popsuło między nami, że mnie nie kocha....bolało bardzo. Próbowałam sobie ułożyć życie z pierwszym nowo poznanym facetem, ale cały czas porównywałam go z byłym i w końcu stwierdziłam że nic z tego nie będzie, rozstaliśmy się. Od wyprowadzki byłego minął rok, ja mieszkam w jego mieszkaniu, on przyjeżdża, umawiamy się na spędzenie całego dnia razem, raz pomieszkiwał tydzień, umówiliśmy się na wspólny weekend, przyjeżdża do mnie do pracy...moja nadzieja na wspólne życie powróciła i co nagle się dowiedziałam? że on wziął ślub z inną 4 m-ce temu, on jeszcze nie wie że ja wiem. Nie wiem co o tym myśleć. Jak mógł mi to zrobić. Kiedyś powiedział mi że może jeszcze kiedyś będziemy razem, gdy nam się nie ułoży w nowych związkach, ale skoro się ożenił to chyba mu się układa.

Gość gość
to on ma 2 mieszkania? czy mieszka w mieszkaniu zony?

Gość auuutorka
ma jedno mieszkanie,mi mówi że mieszka u przyjaciela w domu jednorodzinnym, ale teraz to już nie wiem ile w tym prawdy. Trochę to dziwnie wygląda bo gdy przyjeżdża i np. gotujemy wspólnie to ja mu pakuję pozostałe jedzenie w pudełko aby mógł zjeść później, jak ku..a obecnej tłumaczy że skąd ma jedzenie?

Gość gość
mówi,ze to jedzenie od jego mamy autorko,nawet mi ciebie nie żal,jesteś jakas wybrakowana

Gość gość
ale wy durne baby jesteście, jaracie sie facetami którzy was rzucili, nie ma nic prostszego niż rzucic babę bo wam wtedy odbija.

Gość auuutorka
Nie jestem wybrakowana, jestem zakochana , dla mnie był ideałem.

Gość gość
kolejna imaginacja głupiej baby, na świecie chodza tysiące lepszych ale oczywiście ty tego nie widzisz. Potem takie idiotki wiąrzą się ze spoko facetami ale po jakimś czasie zabawki im się nudzą i w*********ja facetów którym potem odbija bo mają wyrzuty sumienia że nie byli wystarczająco dobrzy.

Gość gość
nadzieja umiera ostatnia - tak mówią