Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem uprawiać sexu.

Polecane posty

Gość gość

mam 18lat, pół roku temu próbowałam z chłopakiem ale nam nie wyszło, miesiąc temu straciłam dziewictwo z innym tylko wtedy nie dostałam orgazmu, wczoraj w nocy robiłam to drugi raz w życiu z tym co kiedyś mi się nie udało i znowu nie dostałam orgazmu on nawet na początku zaczął się wkurzac bo z innymi było mu dużo lepiej jest mi teraz przed nim strasznie głupio. jak się tego 'nauczyć '?:(

Gość gość
Musisz znalezc dojrzałego partnera takiego jak ja i on cię tego nauczy. Moze na mailu?

Gość Czarna123456789Czarna
olej tego co Cię wyśmiał. nie jest Ciebie wart. do wszystkiego dochodzi się doświadczeniem :) pozdrawiam

Gość gość
Bo trafiłas na chłopaków tych co potrafia brać ,a nie dawać.U mnie zaczynał maż od minetki gdy zabierał cnotka a był prawiczkiem miałam pierwszy orgazm i potem bardzo delikatnie wchodzil do pochwy i po któryms razie pchnął energicznie gdy byłam wyluzoawan nie czułam bólu lecz przyjemność.

Gość gość
Olej leszczy. Poszukaj fajnego chłopaka, nie tylko do seksu.

Gość gość
Twoim problemem jest to, że uprawiasz seks z byle kim. Po co? Pytam się: PO CO? Nie lepiej poczekać na kogoś kogo będziesz kochać i kto będzie kochał i szanował Ciebie? Mam 27 lat, pierwszym i jedynym kochankiem jest mój mąż. Pierwszy raz przeżyliśmy gdy byliśmy już po zaręczynach. I ten pierwszy raz nie należał do udanych pod względem technicznym bo ja dziewica, a on prawiczek, ale później było już tylko coraz lepiej i dziś mogę powiedzieć, że mamy naprawdę udane życie seksualne. Po cholerę uprawiasz seks z byle chłystkami? Straciłaś dziewictwo z byle kim byleby tylko się go pozbyć. Daj sobie z tym spokój. Poczekaj na kogoś odpowiedniego.

Gość gość 777
Może spróbujcie gry wstępnej!! Wzajemne pieszczoty dotyk nastrojowa muzyka świece zapachowe/ Być może twój partner jest krótkodystanowacem A ty potrzebujesz dłuższego seksu czy pieszczot