Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice i znajomi odkryli moje kłamstwa !!! Muszę uciekać z tego miasteczka

Polecane posty

Gość gość

Wszystko sie wydało, po prostu wpadłam, zostałam osmieszona, w domu byla ogromna awantura, krzyki, placz... Wyszło na jaw, ze - wcale nie dostałam się na dwa kierunki studiów - nie skonczylam filologii angielskiej, rodzicom sciemnialam ze to sekretariat byl nieczynny, a to nie wplacilam za dyplom etc - nie jestem studentką III roku prawa na UW - nie pracowałam w wakacje i w ferie i nie odłożyłam zadnych pieniedzy na konto (mama chciala pozyczyc 1000zł, naciskala az w koncu jej znajoma sprawdzila moje konto, mama podejrzewala ze nie mam tych pieniedzy, nie ma upowaznienia ale w banku ma kolezanke, ktora nie takie rzeczy jej robila :( ) - to, ze zamiast chodzic na studia błąkałam sie po sasiednim miescie powiatowym, po galeriach, a spalam na działce u babci Wszystko sie wydalo, niemal w tym samym czasie moja ex znajoma z dawnego technkum odkryla prawde, ze wcale na UW mnie nie blyo i nie ma, moja mama odkryla prawde i musialam wszystko powiedziec. Wszyscy sie teraz ze mnie smieją i wytykają palcami, ojciec kazal mi w********ac do roboty, bo oszustki i lenia nie bedzie utrzymywal, moja 15 letnia siostra mowila ze od poczatku to podejrzewala, ze kłame i sciemniam. Rozumiem ich, ale ja sie nie nadaje do zadnej pracy, nie wiem co teraz zrobie ? chyba wroce do prostytucji, kiedys majac 18 lat spotkalam sie z dwoma facetami kilka razy za kase ale bardzo tego zalowalam mialam tzw moralniaka :(

Gość gość
nie warto klamac

Gość gość
Nie wierzę w to. Nikt chyba nie jest tak głupi..

Gość gość
To uwierz, bo ja mialam przez ostatnie 4 lata tyle przygód ze głowa by cie rozbolala :/ Sama sie sobie dziwie co ja wyprawialam i wyprawiam, mam wrazenie ze jestem chora psychicznie, przez ten czas czesto pisalam na kafe, nie wiem ale lubie sie użalac nad sobą, opisywac moje zycie, nie mam blizszych kolezanek, to forum zastępują mi kontakty z ludzmi. Zaluje, ze tak klamalam, ale gdy pojawilo sie pierwsze a potem drugie klamstwo to juz w to wpadłam :O i brnęlam dalej, nie moglam sie z tego bagna wydostac, jedno klamstwo, drugie, trzecie a potem to juz ciągle wymyslanie historii, w pewnym momencie zaczelam przestawac pamietac to co mowilam i historia sie posypała :O

Gość gość
Ja pierd....jesli to prawda to zes niezlego bigosu narobila.

Gość gość
Wychodzi , ze jestes psychopatyczna ,nalogowa klamczucha , czyli ten temat to tez jedno wielkie klamstwo :-p

Gość gość
no i co ? masz za swoje, kłamstwo ma krótkie nogi, takie ludowe powiedzenie sie sprawdza

Gość gość
jesteś mitomanką albo masz inne zaburzenia, szukaj pomocy u psychooga, ja robiłam podobnie ale nie na aż taką skalę

Gość gość
Na Kafe połowa ludzi ma jakies zaburzenie psychiczne, witaj wsrod swoich

Gość gość
poco zamulac w polandii, po takim bagnie wyjechał bym za granice nawet kosztem pracowania za żarcie i spanie. z czasem wszystko sie poprawi ale nie w posce. tu nie masz przyszłosci. mamy takie czasy ze studia ma kazdy bo je łatwo zrobic one nie maja znaczenia ale jak ich nie masz to tak jak kiedys była byc bez podstawówki. c*****y masz start. ja bym sie pakował i wyjezdzał jak maszdo kogo.

Gość gość
"ja sie nie nadaje do zadnej pracy, nie wiem co teraz zrobie " Nie nabijam się teraz z ciebie, piszę zupełnie serio: może pomyśl o szkole aktorskiej, skoro przez tak długi okres czasu udawało ci się grać przed rodziną, znajomymi to może faktycznie masz talent do tego. Albo zacznij pisać scenariusze, tu jest przynajmniej ten plus, że nie zapomnisz co wymyśliłaś bo i tak będziesz to zapisywać ;-)

Gość gość
Byłaś prostytutką? Wróć do zawodu, zarób na wyjazd do innego miasta i tam sobie uprawiaj prostytucje do czasu aż będziesz miała tyle kasy żeby kolejny raz zacząć tj normalna praca itp.