Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osob ktore skończyły studia

Polecane posty

Gość gość

Czy piszecie w CV takze o liceum ???

Gość gość
a kogo w UK obchodzi twoje liceum?

Gość gość
A co liceum wnosi do CV?!

Gość gość
Na CV wklada sie akurat to co potrzebne, jesli ma zwiazek z praca to czemu nie. Ja jak skladalam aplikacje na pozycje kelnerki to nie pisalam bo kogo to obchodzi. Jak do pracy w zawodzie to pisalam ze mam A levels z Matmy i Science bo akurat mialo to zwiazek z praca. CV trzeba przemyslec i dopasowac.

Gość gość
Ja liceum raczej nie pisałem i przechodziło

Gość gość
Taaa po a levels byś starała się o pracę kelnerki Bajki biednej emigracji Może jeszcze po studiach? :D

Gość gość
@21:55 a w czym problem?

Gość gość
To z jakim wykształceniem według Was można się starać o prace jako kelner/ka ???

Gość gość
Bez wykształcenia

Gość gość
A co w tym śmiesznego? Na studiach i wcześniej w college'u kelnerowałam wieczorami. Większośc kelnerów to studenci więc nie wiem po co te drwiny?

Gość gość
Niektorym chyba sie w d***e poprzewracalo na tej emigracji. Dorabianie na studiach jako kelnerka to oczywistosc. A levels to praktycznie zadne wyksztalcenie wiec nie rozumiem zdania : " taaa...po A levels bys sie starala o prace kelnerki". Nikt nie robi a levels zeby potem aplikowac na prace kelnerki glabie kapusciany. Chyba sie z choinki urwales.

Gość gość
To jest wykształcenie

Gość gość
No a co w tym dziwnego ze osoba wyksztalcona w czsie studiow, badz w czasie szukania pracy jest kelnerka? Pieniadza na zycie z nieba nie chca spadac, wiec jest to praktyczne podejscie. Mozna oczywiscie siedziec na benefitach, jak niektorzy tutaj. Jak studiowalam, pracowalam w kafejce i wszyscy pracownicy byli studentami tego uniwersytetu. To cos dziwnego??

Gość gość
Kochaś nie chce ci dać pieniędzy na życie? Jaka szkoda

Gość gość
Qrwa jaka mentalnosc! Trzeba byc kompletna szmata, zeby korzystac z pieniedzy faceta zamiast je zarobic samej. Moze tobie to odpowiada, bo nie masz ambicji i wolisz d******y w zamian za utrzymanie. A potem nazywasz to zwiazkiem :-)

Gość gość
Po pierwsze nie każdy ma, jak to nazwałaś, kochasia. Po drugie nie każdy ma w główce zaprogramowane być utrzymanką tak jak zapewnie ty z dziada pradziada :D mi by było wstyd brać pieniądze od kogokolwiek.