Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dopiero teraz po latach zrozumiałam po co naprawdę ludzie są w jakiś grupach

Polecane posty

Gość gość

Tylko i wyłącznie po to aby zdobywać znajomości i zainteresowania tak naprawdę nie ma tu nic do rzeczy!!! Teraz widzę tego owoce, ja postawiłam bardziej na kontakty ze szkoły,studiów (potem okazywało się to kruche 1-2 studiach i nikt się już nie odzywał) dlatego tez gdy zaczynały się wakacje to siedziałam u babci, niemal całe podczas gdy wszyscy gdzieś się umawiali, albo chodzili na pielgrzymkę (najpierw matka nie chciała mnie puścić, potem zająłam się studiami, a potem było ciśnienie na pracę i nigdy czasu nie znalazłam żeby pójść). I tak przez 20 lat niemal było. I co teraz się dzieje?? ja mam garstkę z fb chyba ze 180 a gadam może z dwoma, nie mam gdzie wyjść, a np. sąsiadka które zapisywała się np. nawet do koła przyjaciół pająków:D (jednym słowem gdzie się dało, harcerstwo, potem chodziła na pielgrzymki i właśnie tam poznała że 400-500 osób przez te kilkanaście lat ganiania) ma 750 osób na fb i zna się z nimi bardzo dobrze cały czas w ruchu zawsze ktoś ją gdzieś zaprosi gdzieś pójdzie. Konkludując chodzi mi oto że jakakolwiek aktywność w dzieciństwie/młodości procentuję w przyszłości znajomościami i ułatwia podjęcie pracy, a wolnym czasie jest gdzie i z kim wyjść. A ja byłam zbyt posłuszna rodzicom w młodosci i bałam się gdziekolwiek zapisywać "bo inne sprawy były ważniejsze"

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować