Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktoś kto zarabia na swojej pasji,hobby

Polecane posty

Gość gość
ale co konkretnie robicie ?

Gość robie to co lubie w 50 proc
Zejdź na ziemie, ludzie którzy choć w małym stopniu zarabiają na tym co lubią robić to garstka ;) Zresztą większość ludzi robiących np na produkcji - taki przykład. Pracowałem tak 5 miesięcy i otoczenie jakie mnie otaczało :D było straszne - pretensje, ale żeby samemu coś zrobić to już problem. I tak właśnie większość ludzi działa. Są zbyt leniwi bądź głupi żeby coś zmienić. A ci pozostali którzy w miarę robią to co lubią, zwykle doszli do tego przez lata pracy i setki prób ;)

Gość gość
grafikę, biżuterię

Gość gość
Owszem moja praca to moje hobby :)

projektuje budynki... ;) zarabiam niezle, moja dziewczyna robi mi jeszcze awantury ze za duzo pracuje, ale ja to lubie... :P:)

Gość gość
Są tacy ludzie! Zobaczcie nowy cykl na YT Talk Not Show: odkryj swoją pasję, poznaj kulisy zawodów http://youtu.be/jbBcKD-XPBw. Co tydzień ciekawostki o innym zawodzie :)

Gość gość
może akurat nie tu, ale jest od groma ludzi którzy dzięki swoim pasjom zarabiają miliony

Gość gość
Przecież nie zmienia swojej psji na jakąś bardziej dochodową bo wtedy to juz nie będzie to. Na mojej pasji milionów nie zrobię :( ( szydelkowanie)

Gość gość
szydełkuj na większą skale i sprzedawaj, proste

Gość gość
Zamierzam :) ale kokosow się nie spodziewam

Gość gość
też zamierzam zmotywował mnie filmik na http://sklejbiznes.pl o zarabianiu na swojej pasji oby mi też się udało!!!

Gość gość
tak naprawdę większość ludzi tylko narzeka i nic nie robi w kierunku niezależności finansowej

Ja tak miałem :) przez długie lata :). x Teraz odbudowuję swój świat po chorobie i mam nadzieję, że będzie podobnie :) :) :).

>>>Zejdź na ziemie, ludzie którzy choć w małym stopniu zarabiają na tym co lubią robić to garstka<<< Nie taka znowu garstka :). Ludzie, którzy zarabiają na tym, co lubią robić, jest mniejszość, tak samo jak w mniejszości są ludzie inteligentni :). x Aby zarabiać na swoim hobby, trzeba najpierw ustalić, jakie ono jest, czy jesteśmy w nim dobrzy i stworzyć warunki do samorealizacji. x Narzekająca stale pierdoła, przepuszczająca każdy zarobiony grosz, nigdy tego nie osiągnie :(.

>>>Przecież nie zmienia swojej psji na jakąś bardziej dochodową bo wtedy to juz nie będzie to. Na mojej pasji milionów nie zrobię ( szydelkowanie)<<< >>>szydełkuj na większą skale i sprzedawaj, proste<<< i GŁUPIE. x Nigdy nie będzie mogła konkurować z masówką. x Powinna najpierw wykreować popyt na swoje wyroby (np. jakiś celebyta pokaże się w jej produkcie :) ). Tak było kiedyś z koniakowskimi stringami robionymi na drutach. Jak stworzy popyt, to będzie już tylko musiała go zaspokajać, własną pracą :) :) :). Życzę Ci powodzenia :) .