Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duzyfacet999

Szukam Kobiety na stałe o to moje wymagania !!

Polecane posty

nie moze byc chuda po co mi osci ? nie moze miec malego biustu ... nie moze przesadzac z malowaniem sie nie moze palic po co mi lokomotywa ? odleglosc nie ma znaczenia

Gość gość
Zostaniesz jej wyglądem powalony :D, a potem przywalony jej 165kg :D. Na koniec załaskota cię swoim zarostem :D.

Gość gość
Ile masz lat? Pracujesz? Jakie masz zainteresowania? Lubisz zwierzeta? Ile mierzysz i wazysz?

tak mam prace moje zaintersowania sa scisle okreslone waskie np historia mam 32 lata 196 cm wzrostu a waze tyle ze nie wygladam jak chudzielec

Gość gość
To twoja facjata w awatarze ?

Gość gość
My kiedys pisalismy i nic nie wyniklo

Gość gość
Jeśli chcesz znaleźć jakąś dziewczynę to zmień awatar z tym pedalskim dzióbkiem :/

On ma rację. Ja również skojarzyłem Twój awatar, z murzynkiem oblizującym wargi na widok człona jego pana :D :D :D.

Ja będę siedziała w domu, oglądała seriale, chodziła po butikach i restauracjach :) muszę mieć sprzątaczkę, kucharkę i ogrodnika.

Dlaczego popisujesz się chamstwem? Ja napisałem post w Twoim interesie, ale widzę, ze nie było warto :(.

Gość gość
Www.j.gs/4Xlw tyle w temacie

>>>spadac mi z tematu !! dziwadla !<<< Jesteś CHAMEM i jeszcze się tym szczycisz :(. Ja zdecydowanie nie szukam towarzystwa GŁUPICH CHAMÓW :(. Jeżeli kulturalny człowiek jest dla Ciebie dziwadłem, to bardzo ciekaw jestem kobiety, która na Twój temat odpowie. Z góry jej współczuję :D :D :D.

Gość gość
Chuda nie jestem Cycki mam male Dobrze sie czuje w makijazu jak i bez niego Pale od 12 roku zycia Jestem od ciebie bardzo daleko, to pewne, zawsze trzymam sie z dala od plytkich ludzi:)

jak widac po twoim zachowaniu Palanie zabije logiczne myslenie :)osoba ktora pali ma problemy emocjonalne i ma problemy z obiektywna ocena